SMS zogenaamd van Belastingdienst

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
KlaasH.
Berichten: 3
Lid geworden op: 23-03-2020 16:02

SMS zogenaamd van Belastingdienst

Bericht door KlaasH. »

Vandaag kreeg ik een sms zogenaamd van de belastingdienst. Ik zou na meerdere herinneringen nog steeds een openstaand schuld hebben staan bij de Belastingdienst á € 482,72 met een kenmerknummer erbij. Op 25-03-2020 zal men overgaan tot inbeslagname. Om deze procedure te voorkomen kon ik nu betalen via bit.do/(mijn kenmerk) en dan via iDEAL betalen.
Ik keek op die site, domein .do is dus Dominicaanse Republiek en werd doorgestuurd naar een site bunq.me wat weer een domein is van Montenegro. Daar stond mijn betalingsverzoek van A.Kuiper met NL15BUNQ2042613185 al kaar.
De sms kwam van 0651506842
Men blijft maar bezig. Dit doorgezonden naar de bank BUNQ zelf, naar politie en diverse media zoals opgelicht.

Plaats reactie