Slotenmaker https://www.slotenmaker-dijkveldt.nl

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
Hans van Telgen
Berichten: 1
Lid geworden op: 28-09-2019 12:41

Slotenmaker https://www.slotenmaker-dijkveldt.nl

Bericht door Hans van Telgen »

Pas op voor dit bedrijf. Ze zeggen dat ze alle sloten kunnen openen en dat je eerst een offerte krijgt. Bij ons kwam er na uren iemand kijken. Hij heeft 5 minuten naar het slot gekeken en geeft vervolgens aan dat hij er niets aan kan doen dat we maar apparatuur moeten huren en zelf het slot open moeten maken. Wel wordt vervolgens een groot bedrag een voorrijkosten in rekening gebracht. De site lijkt professioneel, maar pas op de google reviews kloppen niet, het zijn reviews die ze zelf op de site hebben gezet, op google staat niets. De ervaring die je op hun eigen site kunt indienen komt nooit op die site te staan. GA DUS NOOIT MET DIT BEDRIJF IN ZEE. Ook heeft dit bedrijf meerdere domeinnamen, dus meerdere websites, die websites zien er net iets anders uit maar het zijn dezelfde oplichters.

Plaats reactie