Reinders NL16BUNQ2043303031

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
Sjaak1
Berichten: 1
Lid geworden op: 13-05-2020 14:04

Reinders NL16BUNQ2043303031

Bericht door Sjaak1 »

Oplichter "verkoopt" gereedschap op marktplaats. Zijn account was 10jaar actief, dat wekte bij mij vertrouwen. Pas later las ik dat accounts worden gekocht/ gehackt.

Ik heb meerdere soortgelijke advertenties voorbij zien afgelopen dagen. Meestal is hij woonachtig in een uithoek, zodat de kans groter is dat hij je product "op gaat sturen".

Mocht je iets willen kopen, maak altijd gebruik van gelijk oversteken of haal het op!

Plaats reactie