Rama Alhaddar uit Nieuwegein

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
Poepeloer
Berichten: 971
Lid geworden op: 31-01-2020 18:31

Rama Alhaddar uit Nieuwegein

Bericht door Poepeloer »

Nintendo switch met games
€ 300,00
http://link.marktplaats.nl/m1556385617? ... ialbuttons
Bij deze verkoop ik mijn Nintendo switch die ik heb gekocht voor mijn jongere zoon van 3 jaar. De reden dat ik hem verkoop is omdat ik heb gemerkt dat mijn zoon nog echter iets te jong is ervoor en er niet mee speelt. De switch is echter 2 á 3 keer gebruikt voor youtube kijken en de spelletjes proberen. De switch is in prima staat en alles werkt naar toebehoren. verder zitten er nog drie spellen bij van Mario. als u interesse heeft kunt u mij een app je sturen op 0626277601
Advertenties van Rama Alhaddar
http://www.marktplaats.nl/link/search?s ... ialbuttons
NL81BUNQ2043945262

Het 06 is net de bonte hond. Overal hondenpoep

Plaats reactie