pasop! steven gaukroger

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
marcelbeekmans
Berichten: 6
Lid geworden op: 16-09-2019 17:23

pasop! steven gaukroger

Bericht door marcelbeekmans »

goedenmorgen,

onze steven gaukroger uit de uk is nog steeds actief. hij reageerde meteen op whatsap na dat ik mijn camera daar op gezet had.
om dat zijn nummer met +44 7451226472 begon, rook ik meteen onraad. ik had al eens met dit bijltje gehakt, al heb ik nooit iets naar de uk op gestuurd .kreeg snel argwaan en de bank gebeld waarvan er een betaling "on hold and panding" stond.
moest eerst een verzendbewijs sturen blablabla. gelukkig alert op geweest, en de bank in de uk gebeld, en het was spam.

vanmorgen had ik geen zin om het spel mee te spelen, en vrij snel geblokkeerd.

ik kreeg een copy rijbewijs toe gestuurd, en ging die naam, checken en die naam en adres zijn al vaker op dit forum voorbij gekomen,

ik ga mijn advertentie opnieuw er op zetten zonder telefoonnummer er bij. woord er een beetje gek van,

pas dus op onze meneer steven gaukroger
spam1.jpg
spam1.jpg (96.69 KiB) 502 keer bekeken

Plaats reactie