P. Van Eck Motoren - malafide praktijken

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
berk.atsan
Berichten: 1
Lid geworden op: 22-02-2021 09:21

P. Van Eck Motoren - malafide praktijken

Bericht door berk.atsan »

Na lang zoeken naar een scooter- / motormonteur ben ik terecht gekomen bij een Patrick van Eck met zijn bedrijf Van Eck Motoren te Den Haag. Hij claimde dat hij de motorblok mijn Vespa uit '84 compleet kon reviseren voor 600 euro. Het heeft hem bijna 8 maanden geduurd en ik kon er maar 2 maanden op rijden hij deed het niet meer.

Heel vaak geprobeerd te contacteren maar hij had geen tijd om ernaar te kijken. Ik vetrouwde de boel niet dus heb ik een andere garage gevonden die ook gespecialiseerd was in oldtimers weliswaar in een andere stad. Scooter er heen gebracht en ja hoor de eerste monteur had er een bende van gemaakt. Zijn werkzaamheden en onderdelen van de factuur klopte voor geen meter. Alles zat verkeerd gemonteerd. De tweede monteur zei dat als hij het moest maken minimaal 750,- euro zou kosten.

De eerste monteur neemt al een lange tijd mijn telefoontjes ook niet meer op. Iemand ervaring met Van Eck Motoren?
Laatst gewijzigd door Moderator op 22-02-2021 12:03, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Witregels

Plaats reactie