opnaargroen

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
ASdupe
Berichten: 1
Lid geworden op: 03-06-2019 10:20

opnaargroen

Bericht door ASdupe » 03-06-2019 10:44

Een bedrijf die zonnepanelen plaatst... althans dat was de bedoeling hiervan. Op 14 maart 2019 zou dit bedrijf opaargroen bij ons zonnepanelen komen plaatsen. Helaas door het slechte weer ging dit niet door. Na vele pogingen om een nieuwe afspraak te maken kregen we geen antwoordt. Appen mailen bellen niks hielp en dit dat dhr. Theo van B. toch zeer betrouwbaar overkwam bij het gesprek bij ons thuis. Ook zou hij regelen dat we kunststofkozijnen via hem konden laten plaatsen, maar een persoon hebben we nooit gezien om in te meten laat staan een telefoontje. Zijn we opgelicht? Hoorde van een bedrijf dat ze failliet zijn dus ja we kunnen fluiten naar onze zonnepanelen en kunststofkozijnen. Conclusie de consument is weer de dupe :twisted:

Plaats reactie