Opnaargroen b.v.

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
henkslavenburg
Berichten: 1
Lid geworden op: 29-04-2019 11:52

Opnaargroen b.v.

Bericht door henkslavenburg » 29-04-2019 11:58

Het lijkt erop dat ik ben opgelicht door het bedrijf (eenmanszaak) Opnaargroen. Bestelde en betaalde zonnepanelen zijn niet geleverd en Theo [achternaam verwijderd door de moderator] (adviseur en eigenaar) komt toezeggingen niet na en geeft verkeerde en misleidende informatie. Graag hoor ik of er onder u zijn die ook met dit bedrijf problemen heeft of heeft gehad.

Plaats reactie