Oplichtster op MP: Melissa maas, Lissanne, .+**+.louise.+**+. , Anne

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
Mrsat
Berichten: 4
Lid geworden op: 09-03-2013 21:44

Oplichtster op MP: Melissa maas, Lissanne, .+**+.louise.+**+. , Anne

Bericht door Mrsat »

Deze oplichter(ster) :evil: gebruikt diverse namen en bied op marktplaats diverse producten aan zoals een logitech P29 racestuir met pedalen en spel, PS4 en Kobo reader. Is slechts 1-2 dagen actief, moet snel weg!, na betaling ontvang je natuurlijk niets en ophalen is geen optie omdat ze zegt in een verhuis zitten of nog niet in de woonplaats woont die bij haar advertentie staat. Dit kan zijn Almere, Oudkarspel , Hoorn of ergens in Friesland.
Als hij/zij wordt geblokt door MP duikt ze de andere dag weer op onder een andere naam.

Gebruikte namen bij de overboeking:

L. van der Gaast
bankrekening NL83RABO0142018589

Jamie Martin
bankrekening NL78BUNQ229128425

https://link.marktplaats.nl/m1636438790 ... nt=app_ioshttps://link.marktplaats.nl/m1636439844 ... nt=app_ios


Momenteel 5-12-2020 heeft ze deze advertenties!!! actief en staan er weer 1-2 dagen op. Dat er veel onnodige slachtoffers zijn gemaakt is te wijten aan laksheid van Marktplaats die verdachte advertentie meldingen en emails niet te serieus nemen.

Het is een volhouder/ster. Hoogstwaarschijnlijk verschijnt er binnenkort weer een nieuwe advertentie met een andere naam.

Plaats reactie