Oplichting door Berry Petersen

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
Davesoldaat
Berichten: 3
Lid geworden op: 08-03-2018 18:40

Oplichting door Berry Petersen

Bericht door Davesoldaat » 23-04-2019 12:58

Afgelopen weekend ben ik opgelicht door Berry Petersen. Ook word ik door hem bedreigd en haalt hij foto's van mijn facebook af. Voordat ik aangifte ga doen wil ik graag in contact komen met meerdere gedupeerden. Ik weet dat hij het hele weekend bezig is geweest. Misschien kunnen we als collectief dan aangifte doen waardoor de kans van slagen groter is. Gaarne een email naar mijn adres, [email protected] hotmail.com

Peter Meijer

Plaats reactie