opgelicht seizoenskaarten Ajax Marscha Karelsen

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
jora66
Berichten: 1
Lid geworden op: 28-04-2020 14:22

opgelicht seizoenskaarten Ajax Marscha Karelsen

Bericht door jora66 »

Via een Ajax Facebook site heb ik gereageerd op Marscha Karelsen uit Baarn die daar Ajax seizoenskaarten ter overname aanbood.
Ik heb daarop gereageerd, mijn gegevens doorgegeven en dan zou dit via Ajax geregeld worden.
Vervolgens heb ik een email ontvangen van Ajax ? ([email protected]) met daarin de verwerkte gegevens van de verkoper en onze gegevens als koper en daarin een betaal link van Mastercard . Welke ik via Ideal heb betaald . De overschrijving is gegaan naar PPRO Cardstatus ibannr BE 44735045712145 .
Daarna niets meer gehoord , maar dit zou 2 dagen kunnen duren ivm check identiteit etc .
Vandaag contact gezocht met Ajax , zij kennen deze manier van overschrijven niet en geven aan dat dit niet via hen is gelopen .
Dus m.a.w 597 euro weg

Plaats reactie