Opgelicht door schoorsteenservice Helvoirt (Brabant, Nederland)

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
George 2020
Berichten: 1
Lid geworden op: 28-10-2020 19:53

Opgelicht door schoorsteenservice Helvoirt (Brabant, Nederland)

Bericht door George 2020 »

Drie mannen komen langs, na een korte inspectie moet er een nieuwe regenkap geplaatst worden. Wanneer een van de heren je aan de praat houd komt de andere al weer van het dal af. Hij zou de schoorsteen hebben geveegd maar heeft dat niet gedaan aangezien je kachel normaal vol licht met roetdeeltjes. Indien je dit niet weet ga je er vanuit dat het goed is gedaan maar is de kans op brand aanzienlijk. Ik heb een ander bedrijf de schoorsteen laten vegen, was wel iets duurder maar wel te vertrouwen.

Plaats reactie