Opgelicht door Rinaldo Roos van Quality Kitchen Builders

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
lklootwijk1996
Berichten: 1
Lid geworden op: 08-10-2020 16:55

Opgelicht door Rinaldo Roos van Quality Kitchen Builders

Bericht door lklootwijk1996 »

Begonnen aan verbouwing. Half werk geleverd, tegels niet vlak getegeld, andere mensen hebben zijn klusjes kunnen herstellen en afronden. Beloftes gemaakt, maar niet nagekomen. Zou dingen bestellen voor de verbouwing maar nooit gedaan. Zelfs het plaatsen van een keuken (waar hij zo goed in zou moeten zijn) heeft hij niet afgerond en goed gedaan. Nu is hij er vandoor met m'n geld (€10.000) en is ook nog m'n sleutels kwijt geraakt... Inmiddels aangifte gedaan bij de politie tegen oplichting, zaak loopt nu bij de advocaat.

Plaats reactie