Opgelicht door Patrick Toom en René Verseveldt, verschenen in bedrijfsbus Kieboom Dakbedekking

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
lente20
Berichten: 1
Lid geworden op: 01-02-2021 12:57

Opgelicht door Patrick Toom en René Verseveldt, verschenen in bedrijfsbus Kieboom Dakbedekking

Bericht door lente20 »

Twee dakdekkers hebben bij mij een dak gelegd, maar na lekkage en problemen zijn de heren slecht bereikbaar. Ze proberen alles af te schuiven op andere zaken en bij de laatste keer contact heel veel gescheld en gedreig en nu reageren ze nergens meer op.

Het betreft Patrick Toom (24 mei 1986) en ene René Verseveldt. (9 september 1976) De heren zijn de laatste keer dat ze verschenen zijn ze in een bus van Kieboom Dakbedekking B.V. voor komen rijden.

Kijk uit voor deze heren. Ze leveren prutswerk en komen afspraken niet na. Indien ze in bedrijfsbus verschijnen, neem dan contact op met de firma.

Plaats reactie