Opgelicht door Nick Zuijkerbuijk

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
Rolleman57
Berichten: 2
Lid geworden op: 17-04-2020 10:24

Opgelicht door Nick Zuijkerbuijk

Bericht door Rolleman57 »

Oplichter Nick Zuijkerbuijk
Wie kent Nick zuijkerbuijk niet?? De biljarters onder ons kent hem wel, eens was hij een goede biljarter met verkeerde trekjes gebruikte coke en is gestraft door de knbb, tegenwoordig licht hij mensen op marktplaats verkoopt biljart attributen oa biljart ballen, nadat je hebt betaald hoor je niks meer van hem. Ook klachten bij de Zeelandse biljartbond en zijn vereniging heeft geen nut gehad( ze hadden hem op zijn minst hierop aan kunnen spreken)
Ik ben opgelicht door hem ik heb netjes betaald voor een setje Biljartballen een bedrag van € 60,90 incl verzendkosten op 21-1-2020 hij beloofde diverse malen dat hij ze op de post wilde doen echter smoes na smoes heeft hij ze niet op de post gedaan, aangifte gedaan maar het word hoogstwaarschijnlijk niet in behandeling genomen. zijn bankrekening heeft hij me nog doorgegeven en die is door een bekende van hem bevestigd dat deze van hem is NL75SNSB0787517364 Tnv WM Zuijkerbuijk.
Zo jammer dit.

Plaats reactie