opgelicht door hoveniersbedrijf

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
Gesloten
Coor
Berichten: 1
Lid geworden op: 30-04-2019 12:51

opgelicht door hoveniersbedrijf

Bericht door Coor »

:oops: ben opgelicht door man die beweert hovenier te zijn. dmv flyer met een 06 nummer erop ben ik in contact gekomen. Nadat ie de klus had opgenomen, en ik een aanbetaling had gedaan(stom)heeft hij mij voortdurend aan het lijntje gehouden ,duizende smoezen had hij en hij zei dat alles goed zou komen.Inmiddels heb ik aangifte gedaan bij de politie....en wat blijkt deze oplichter verspreidt zijn flyers/folders telkens in een andere stad! Hij heeft een prepaid nummer 0647720[laatste drie cijfers verwijderd door de moderator] ,maar gaat direct over in voicemail. Ik heb geen naam, ja valse naam ,nl Ger en waar ik van baal is ,dat dit nummer bekend staat bij de politie,maar deze oplichter kan gewoon nog zijn gang gaan! Ik wil ook nog even zeggen dat deze man in eerste instantie betrouwbaar overkomt, hij weet waar hij over praat mbt tuinadvies en had viezige handen.Ik had natuurlijk nooit een voorschot moeten geven. Hij gebruikt ook nog eens de naam JH hoveniers en klusbedrijf.Ik heb andere hoveniers met die naam gewaarschuwd, dat hun naam gebruikt wordt voor oplichting. Hij zet de hoveniersbranche in een slecht daglicht. Mijn vraag is....zijn er andere gedupeerden?

Gesloten