Opgelicht door E. uit Krommenie nl22ingb0755351525

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
Wittie5
Berichten: 1
Lid geworden op: 11-08-2020 19:32

Opgelicht door E. uit Krommenie nl22ingb0755351525

Bericht door Wittie5 »

Opgelicht door E. uit Krommenie met IBAN NL22INGB0755351525. Ik reageerde op een door deze persoon aangeboden advertentie op marktplaats, advertentienummer m1573468631

Ik reageerde op zijn product, had vanaf dat moment (die avond) snel eb regelmatig contact met hem en sloot de deal. Ik maakte het geld over naar zijn bankrekening nl22ingb0755351525 (welke ik eerst checkte via de politie opgelicht site, geen hits).

Dit was op 7 juli. In de week erna heb ik meerdere mails gestuurd met vragen als heb je het al verzonden, wat is de track and track code enz. Na 8 dagen kreeg ik voor het eerst reactie dat het verzonden was.

Op vragen over track and track kreeg ik de reactie dat ik daar niet voor betaald had. Het is een pakket en je krijgt altijd een track and trackcode!

Na weer een aantal dagen geen reactie kreeg ik respons dat hij moest werken, dat hij het verzendbedrijf gebeld had, dat het in het verkeerde depot lag en dat hij de week erop weer moest bellen. Wel knap als je eerst zegt geen track and track code te hebben...

Weer gevraagd om de naam van het bedrijf en het nummer, geen respons.

Na een week weer gemaild, en nu krijg ik geen enkele reactie meer. 20 dagen verder, en ik krijg geen reactie meer.

Aangifte ben ik nu aan het doen, gemeld op facebook in de oplichting site, via marktplaats gemeld en nu ook via deze site. Hij is onbeschoft in zijn reacties vanaf het moment dat je betaald hebt, reageert heel laat en op den duur gewoon niet meer!

Ik zie nu in zijn beoordelingen op marktplaats dat zijn laatste keer ook iemand 1 ster gaf, en dat hij niet leverde!

Nu een paar weken later krijg ik nergens meer reactie op van deze persoon! Opgelicht voor 80 euro!!!
Laatst gewijzigd door Moderator op 12-08-2020 17:17, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Volledige naam verwijderd

Plaats reactie