Opgelicht door bookmaker Bwin

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
kwaakmeneer
Berichten: 3
Lid geworden op: 19-04-2020 11:15

Opgelicht door bookmaker Bwin

Bericht door kwaakmeneer »

Ik plaats dit topic omdat ik voor mijn gevoel ben opgelicht door bookmaker Bwin. Het gaat om het volgende verhaal. Ik heb begin februari een account aangemaakt en 100 euro gestort, vlak voor de Corona crisis. Ik heb een paar weddenschappen afgesloten, wat gewonnen en wat verloren. Toen de Corona crisis zijn aantrede deed heb ik Bwin verzocht om mijn resterende geld (78 euro) uit te betalen. Ik moest een legitimatiebewijs toesturen en een kopie van een rekening afschrift.

Na een week heb ik contact met de klantenservice opgenomen omdat mijn geld nog niet was uitbetaald. Ik moest eerst ruim een uur wachten op een live chat, daarna kreeg ik te horen dat mijn account is geblokkeerd en dat ik mijn geld niet terug kreeg. Ik heb geen idee waarom niet. Dat mocht de klantenservice ook niet zeggen.

Wat moet ik nu doen om mijn geld terug te krijgen? Is dit oplichting?

Edit:
Ik ben inmiddels iets verder. De klantenservice van Bwin heeft aangegeven dat zij vermoedens hadden dat er meerdere personen vanuit één ip-adres ongebruikelijke acties aan het uitvoeren waren. Dat is de reden dat zij mijn account hadden gesloten. Ik heb nog aanvullende gegevens moeten toesturen die nu in behandeling zijn. Inmiddels meer op internet over Bwin gelezen en wat handige sites tegen gekomen.

Bronnen die ik heb geraadpleegd:
- https://www.google.com/search?q=fraude+ ... e&ie=UTF-8
- https://www.scams.info/bwin/
- https://www.voetbalwedden.net/kenniscen ... -op-letten
- https://help.bwin.com/en/general-inform ... conditions

Plaats reactie