Opgelicht door Bart Sanders uit nijmegen

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
stefanveen
Berichten: 1
Lid geworden op: 19-03-2019 13:44

Opgelicht door Bart Sanders uit nijmegen

Bericht door stefanveen » 19-03-2019 13:54

Op marktplaats een artikel gekocht en 20 euro overgemaakt naar NL73RABO0105186317.
Toen werd het via dpd gestuurd en niet via post NL. na bijna twee weken nog geen pakket. Pakket gaat retour afzender.
Meneer geeft aan niks Retour ontvangen te hebben en dat het aan mij ligt.. Afijn hij wil hem niet opnieuw sturen en wil het geld ook niet terug storten.
Is geen groot bedrag en maak me er niet druk om maar wil anderen ervoor waarschuwen om niet in zee te gaan met deze niet zo begripvolle beste man.
Reageert dat ik maar twee uur moet rijden om het artikel op te halen en ik pech heb omdat het mijn risico is.
Ik hoop het het eenmalig is bij meneer Sanders maar als hij dit wel vaker doet en niemand het meld blijft hij het misschien doen.

Plaats reactie