Opgelicht door Aldert van der Heide houtenstaalmeubels.nl

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
ELut
Berichten: 1
Lid geworden op: 19-07-2021 13:40

Opgelicht door Aldert van der Heide houtenstaalmeubels.nl

Bericht door ELut »

Stalen tafelpoot besteld bij ‘van der Heide metaaldisign’ uit Veenwouden. €402 betaald en nooit meer iets gekregen. Een mail ontvangen dat het helaas niet meer geleverd kan worden en dat het geld op de rekening terug gestort zou worden.. nou, je raad het al… :( Website (www.houtenstaalmeubels.nl) is ineens uit de lucht en telefonisch niet meer te bereiken en dat geld natuurlijk nooit meer terug gezien... Schandalig dat we hard werken voor ons geld en de dupe worden van zo’n aso als Aldert van der Heide!!!

Plaats reactie