Ook opgelicht op MP door familie Polanen Petel (Brabant)?

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
Handig2020
Berichten: 1
Lid geworden op: 29-12-2020 15:42

Ook opgelicht op MP door familie Polanen Petel (Brabant)?

Bericht door Handig2020 »

Ben je ook opgelicht door familieleden van Polanen Petel (bijv. 'Ernesto', 'CMM van Polanen Petel' of J. van den Heuvel/Polanen)? Heb je geld overgemaakt naar NL21INGB0674773837 of NL63SNSB0852512139?

Ik kan je voorzien van contactgegevens (e-mail, telefoonnummer, woonadres etc.). Ook loopt er een grotere aangifte bij de politie, waar je jouw verhaal aan kunt toevoegen en waarschijnlijk je geld terug zult krijgen en/of gerechtigheid zult krijgen.

Plaats reactie