Mighty vaporiser!

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
JD.
Berichten: 1
Lid geworden op: 19-03-2020 07:03

Mighty vaporiser!

Bericht door JD. »

Vandaag Opgelicht door Willem uit Wirdum. Willem had een advertentie geplaatst van een Mighty vaporizer. Foto,s orginele doos en nieuwste versie met 20% extra batterij, Echter wat ik toegestuurd kreeg was een namaak Mighty Vaporizer van AliExpress. Volgens Willem uit Wirdum waren het dezelfde artikelen en had hij er twee liggen een echte en een Neppe. Willem wil het artikel niet Retour nemen. Dus Mensen Let Goed op Wat je bij deze Meneer koopt. Hij gebruikt echte Foto 's maar de toegezonden producten kunnen zo maar nep zijn. Wees Gewaarschuwd. Melding Marktplaats en Politie gedaan. Mijn 1 ster recensie komt niet door omdat Willem mijn Beoordelingen negeert. Jammer want dat zou mensen bewuster kunnen maken waar ze mee te maken hebben.

Plaats reactie