Marktplaatsoplichter C.Rademakers 0686244633

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
basw
Berichten: 2
Lid geworden op: 27-03-2020 14:56

Marktplaatsoplichter C.Rademakers 0686244633

Bericht door basw »

Via marktplaats had ik advertentie geplaatst te koop gevraagd G&L gitaar. Via Whats app (zakelijk account) werd er 1 aangeboden door C Rademakers voor een aantrekkelijke plaats. Zei in Roermond te wonen (andere kant van het land voor mij) en een scooterzaak te hebben. Zou gitaren verzamelen maar een baby krijgen en ruimte nodig te hebben. Wilde gitaar wel verzenden. Ik heb zijn rekeningnummer gecheckt en toen bleek het een bekende oplichter. Rekeningnummer: GB33 REVO 0099 7032 1176 37
Nog steeds actief dus.

Plaats reactie