Malafide pannenset verkopers actief in Zwolle

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
Jdoornspeek
Berichten: 1
Lid geworden op: 08-08-2020 10:44

Malafide pannenset verkopers actief in Zwolle

Bericht door Jdoornspeek »

Er is in Zwolle een malafide verkoper actief die pannensets verkoopt die overgebleven waren van een beurs in de IJsselhallen. Met een babbeltruck benaderd hij oudere mensen op straat met een fantastische aanbieding voor een pannenset. Op deze manier komt hij bij mensen binnen en probeert af te laten rekenen met een mobiele pinautomaat. TRAP HIER NIET IN.
Signalement: man met een Zuid Europees uiterlijk. Spreekt accentloos Nederlands. Rijd in een donkere BMW 5 stationwagon.

Plaats reactie