Lex H. is een oplichter

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
Mensekind
Berichten: 1
Lid geworden op: 12-08-2020 22:54

Lex H. is een oplichter

Bericht door Mensekind »

Lex H. biedt op marktplaats studiehulp aan.
Hij zegt te helpen bij scripties of verslagen.
Zonder al te veel de diepte in te gaan over mijn reden ertoe, ga ik liever in op informatie die je kn behoeden om dezelfde fout te maken als student.
Lex is voormalig docent. Is in eerste instantie heel leuk in de omgang, maar zodra je hebt betaald en je resultaat wilt zien, dan zie je een andere lex. Hij heeft goede praatjes, bewijslast van identiteit, waarschuwt ook voor oplichting en legt uit waar je op moet letten en voorbeelden van andere verslagen (gewoon van internet afgeplukt)
Hij heeft zich dus geïdentificeerd adv fotos om dit te bewijzen. Ook zn rekening, email, fb en linkedin sluit aan. Contact verliep via whatsapp en mail. Hij Vroeg een bedrag voor vooronderzoek van mijn onderzoek. Hij wilt zich dus inlezen over het onderwerp. Start up vond ik logisch, dus betaald. Het komt er op neer dat hij dus van alles beloofd, mn onderzoeksonderwerp wilde veranderen, omdat er te weinig over te vinden is (echt bs), maar met onsamenhangende shit komt van andere onderzoeken . het is een en al plagiaat. Hij gooit wat onderzoeken bij elkaar en zegt dan kijk dit heb ik gedaan. Ik ben hier enorm vsn geschrokken en heb hem hier ook nog gewezen. Dit was niet de hulp die ik vroeg. Meneer ging uit contact en bedacht steeds smoesjes om weet geld af te troggelen. Zonde van mn geld en stress. Ik deed het juist om wat rust te krijgen maar het werd er alleen maar erger van. 1 keer nooit weer
Ik heb het uiteindelijk maar zelf afgerond. Lex wil uiteraard geen geld terugstorten.

Maar als je als student hoog zit of je merkt dat je dochter of zoon hoog zit, doe dit aub niet. Wees gewaarschuwd.
Laatst gewijzigd door Moderator op 14-08-2020 15:35, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Naam geanomiseerd

Plaats reactie