Kofferbak verkoop

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
broed56
Berichten: 3
Lid geworden op: 09-04-2020 17:03

Kofferbak verkoop

Bericht door broed56 »

Er mensen die al eerder hun verhaal van opgelicht zijn die iemand die gereedschap verkocht vanuit de kofferbak op deze site hebben bekend gemaakt. Omdat ikzelf er onlangs ook mee te maken heb gehad zou ik graag met die mensen in contact willen komen. Ik wil nl een rechtszaak beginnen tegen Hendrik Schuman van Hendrikus Tools die mij op een moment waarop ik zeer kwetsbaar was heeft gemanipuleerd door opdringerig, bijna agressief en zeer misleidend een aggregaat en ander gereedschap heeft verkocht voor 3 x de echte waarde zonder dat ik behoefte had aan die producten. Ben bezig met koop ongeldig te laten verklaren maar heb eigenlijk bijval nodig van andere slachtoffers.

Plaats reactie