Juul van der Laan

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
Lipa
Berichten: 1
Lid geworden op: 27-09-2019 12:26

Juul van der Laan

Bericht door Lipa »

Zijn er meer mensen die een nare ervaring hebben met ene Juul van der Laan uit De Wijk. Tenminste zo noemt hij zich. Ondanks dat hij al heel lang lid is op marktplaats is deze persoon een raar iemand. Hij wil geen betalingsverzoek via Marktplaats als hij iets van je koopt. Maar hij wil eerst dat je €0,01 naar hem overmaakt.

Let op met deze persoon.

Plaats reactie