Jolien Alkema omg. Alkmaar Tuitjenhorn

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
Henkdenk
Berichten: 2
Lid geworden op: 07-08-2017 13:20

Jolien Alkema omg. Alkmaar Tuitjenhorn

Bericht door Henkdenk »

Jolien Alkema is een dakloze vrouw, heeft 3 kinderen en liegt en bedriegt alles aan elkaar. Ze heeft van mij 250,- "geleend". Ze heeft altijd zielige verhalen, en kan het erg goed brengen. Ze heeft ook op kinderen gepast, sleutels van woningen gekregen. Toen ze weggestuurd was, omdat de mensen doorkregen wie ze werkelijk is, sliep ze gewoon zonder te vragen in huis, of in de berging. Ook gaf ze het adres van haar oppas kinderen op als haar eigen adres. Ze deinst nergens voor terug, lijkt super aardig en sociaal, maar is alleen uit op geld en een dak boven haar hoofd. Bij deze bent u gewaarschuwd voor deze dame. Niet mee in zee gaan. Tuin er niet in!

Plaats reactie