Ionut Alexandroaia - Rekeningnummer: DE40 7001 1110 6021 8071 66

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
JoepM
Berichten: 1
Lid geworden op: 14-01-2020 23:16

Ionut Alexandroaia - Rekeningnummer: DE40 7001 1110 6021 8071 66

Bericht door JoepM »

Ionut Alexandroaia is een oplichter die diverse webshops runt waarmee geld wordt verdient met producten die nooit worden geleverd. De webshop Subliemecadeautjes is 1 van de webshops die hij runt onder het z.g.n. dropship principe. Helaas levert hij producten niet na het betalen.

Het regende klachten op de website over het niet leveren van producten maar hier wordt niet op gereageert en deze zijn nu zelfs allemaal verwijderd.

Na wat onderzoek kwam ik erachter dat hij meerdere webshops heeft allemaal met hetzelfde retour adres naar het volgende adres:
Stap 2
Noteer onderstaand retouradres op je retourzending.
I.A. Digital Assets - Sublieme Cadeautjes
Groene Hilledijk 211A
3073 AE Rotterdam
https://subliemecadeautjes.nl/pages/retourbeleid

Dit huis staat ook op diverse verhuurder sites en is op dit moment niet bewoond.

Naast dropship webshops heeft Ionut Alexandroaia nog diverse andere schimmige internet bedrijfjes zoals: Mentorme waarmee hij claimt dat hij je kan leren om een '6 figure salaris' te verdienen (mogelijk met het oplichten van mensen).
https://www.facebook.com/pages/category ... 372873219/

Plaats reactie