Instagram @lijpefotos (Ryan Bakker NL30INGB0748025456)

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
A.M
Berichten: 1
Lid geworden op: 23-10-2020 04:05

Instagram @lijpefotos (Ryan Bakker NL30INGB0748025456)

Bericht door A.M »

:oops: Let op!
Via Instagramaccount @lijpefotos verkoopt Ryan Bakker zijn account omdat hij veel volgers heeft aan geinteresseerden voor een spotprijs (€50) maar wil je het kopen had ie al een bod van €60 en als je het wilt hebben betaal je €70 en is ie van "jou".

Hij zegt dat ie in Vlissingen woont want ik wilde naar hem rijden vanuit omgeving Helmond om het af te handelen maar ja afstand was in avonduren wel te ver en "Ryan" wilde het dezelfde avond afgewerkt hebben. Of ik even het bedrag over wilde maken van €70 dan kreeg ik meteen alle info om in te loggen naar bankrekening NL30INGB0748025456. Zo gezegd zo gedaan.

Hij stuurde nog bericht Top moment.. ik ff wachten en na enkele minuten vroeg ik naar de gegevens moest ff wachten want hij moet nog enkele privé dms verwijderen. Na 30 min had ik weer contact met hem opgenomen toen geen reactie meer. Na ruim 2 uur merkte ik dat ie mij geblokt had op Instagram.

Heeft er nog iemand zelfde ervaring met deze persoon? Wie kent deze persoon? Waar woont deze persoon? Is een bezoekje waard en dan zorg ik er wel persoonlijk voor dat ie stopt met deze praktijken.

Plaats reactie