Gezocht: personen die ervaring hebben met Edwin Boer

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
claudje72
Berichten: 1
Lid geworden op: 26-02-2019 16:47

Gezocht: personen die ervaring hebben met Edwin Boer

Bericht door claudje72 » 26-02-2019 17:00

In 2015 ben ik voor ongeveer 30.000,- euro opgelicht door Edwin Boer uit Schijndel. Er is een uitzending geweest bij Avro Tros opgelicht over onze zaak met 'Toko Tani' waarbij de zus van Edwin, Yvonne Boer ook een grote rol speelde.
Tot op heden gaat hun leven gewoon door zonder gevolgen voor al het leed dat zij veroorzaakt hebben.
Ik zie dat Edwin nog steeds actief is met zijn bedrijf 'Het Bedrijfshuis Advies LLP'. Hij is de afgelopen 4 jaar 6x gewisseld van vestigingsadres, momenteel zit hij op papier in Veghel met zijn bedrijf, voorheen in Den Bosch, Eindhoven en Schijndel. Ik ben op zoek naar personen die op dit moment in problemen zitten of zijn gekomen door toedoen van deze Edwin Boer uit Schijndel of zijn bedrijf of wellicht zijn zus. Met deze personen wil ik ook graag in contact komen.

Plaats reactie