gesa koeriers

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
pietheinvanzomeren
Berichten: 1
Lid geworden op: 02-05-2020 16:51

gesa koeriers

Bericht door pietheinvanzomeren »

ik krijg van de heer harry de roo nog een boel geld alleen was hij jaren lang ontvindbaar voor me maar ik heb hem na lang zoeken kunnen op sporen meneer woont met zijn vrouw in lutten in overijssel aan de meidoornstraat 55 en ik weet niet of er nog meer mensen zijn die geld ontvangen moeten van hem maar bij deze hun nieuwe schuilplaats

Plaats reactie