GB82 REVO 0099 7027 4304 91 TNV W.A. Gerardus.

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
tim.takken
Berichten: 1
Lid geworden op: 27-07-2020 14:59

GB82 REVO 0099 7027 4304 91 TNV W.A. Gerardus.

Bericht door tim.takken »

Ik kon een 2e hands fietscomputer kopen via Marktplaats.
Wahoo element. Wim uit Enumatil had er 1 in de aanbieding. Reageerde heel snel en was ook direct accoord met mijn voorstel. Hij vroeg me om het bedrag naar zijn zakelijke rekening over te maken IBAN GB82REVO009970274304 91 TNV W.A. (Wim) Gerardus. Maan en nummer nog gegoogled, niets gevonden. Hij had ook 2 andere advertenties: Efeling kaartjes en een opblaasbare jacuzi.
Ik toch het geld overgemaakt. Wim vroeg om een schermafdruk. Die heb ik nog gestuurd. 2 uur later kraag ik melding van marktplaats dat ze hemverdachten van fraude en zijn account hebben geblokkeerd. Nooit meer van Wim gehoord.

Plaats reactie