Frauduleuze stichtingen

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
Onetimeroel
Berichten: 1
Lid geworden op: 14-06-2019 13:35

Frauduleuze stichtingen

Bericht door Onetimeroel » 14-06-2019 13:43

Goedemiddag,

Ik maak deze post om te waarschuwen voor diverse frauduleuze stichtingen. Ik heb een manier gevonden hoe ik elke keer als er een nieuwe stichting is deze op te sporen.

werkwijze oplichting
De werkwijze is voor elke stichtjng ongeveer gelijk. Ze komen langs de deur en verkopen kaarten voor een paar euro. Let op de mensen aan de deur zijn vaak studenten die eigenlijk niets met de oplichting te maken hebben, maar deze alleen mogelijk maken. Zij weten vaak niet dat het neppe stichtingen zijn.

nep stichtingen uit de lucht
Stichting mens zijn
Stichting lach met een kind
Stichting bijstandskind


achtieve nep stichtingen!!
Stichting kinderdag

Mochten een van deze stichtingen aan de deur staan, GEEF GEEN GELD!! Mocht jij zelf ervaringen oid hebben kun je het hier melden.

Op deze site staat een uitgebreid verslag van hoe het werkt en gaat. https://www.onetime.nl/geld-nieuws/is-s ... etrouwbaar

Plaats reactie