Fraude met mobiel nummer: 0685585221

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
Hans van der Veen
Berichten: 5
Lid geworden op: 20-02-2018 14:01

Fraude met mobiel nummer: 0685585221

Bericht door Hans van der Veen »

Fraudeur! Persoon reageert met 0685585221 op een advertentie van mensen die iets zoeken op marktplaats. Hij reageert direct via WhatsApp. Na vriendelijk contact gelukkig afgesproken het af te halen. Hij stuurt je dan naar een fictief adres welke wel in maps/kaarten voorkomt maar in het echt niet bestaat. BV: Kerkstraat 12 in Sittard en op een andere site staat ook dat deze persoon Kerkstraat 13 in Maastricht heeft gebruikt. Dus Kerkstraat is een adres welke hij vaker gebruikt.
Gelukkig hebben wij niets betaald en voor alle lezers..... GEEN ZAKEN DOEN ALS ER MET DIT NR WORDT GEREAGEERD

Plaats reactie