dubieuze kachel installeur van der linde

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
maartenstomen
Berichten: 1
Lid geworden op: 30-09-2019 21:16

dubieuze kachel installeur van der linde

Bericht door maartenstomen » 30-09-2019 21:43

ruim een half jaar geleden wilden wij thuis gaan verbouwen. en leek het ons leuk om een nieuwe pelletkachel te laten installeren, dus hebben we op werkspot de klus uit gezet. en er werd gereageerd door ‘passie voor rookkanalen’ en een afspraak werd gemaakt. meneer van der linde kwam langst om de boel te bespreken. we waren nog niet uit welke kachel precies maar het aanpassen van het rook kanaal kosten 1300,- en als we dan wisten welke kachel kon hij messchien wat betekenen, ong half maart belden we de heer Dick van der linde dat we wisten welk merk/type, en natuurlijk kon meneer wat beteken. 2 weken later kregen we bericht, hij had de kachel voor 3700,- gevonden, een stukje goedkoper als bij een andere partij. er werd contact gelegd met het bedrijf waar bij hij de kachel ging bestellen, 3000,- naar het bedrijf en 700,- naar hem, dat was dan de btw. dag later kregen we telefoon van de heer van der linde, het bedrijf ging het geld terug storten, en we moesten het via hem (de oficieelen manier volgens meneer) dus we kregen inderdaad 3000,- terug en is toen via 4 betalingen a 750,- aan de heer betaald, na 2 maanden gebelt, en na veel wachten en bellen meneer aan de lijn gekregen, de kachel stond bij hem in de loods. tot we afgelopen week hem niet meer te pakken krijgen, zijn we toch maar gaan kijken of lindes rook kanalen op nog meer plaatsen rare streken heeft uit gehaald, en als je dan op google lindes rook kanalen zoekt, kom je wel wat meer te weten. toen hebben we toch maar contact gezocht met het bedrijf waar de kachel was bestelt. en die bevestigde idd dat meneer van der linde geen kachel heeft besteld, en het geld terug is gestort omdat ze het niet vertrouwde. dus we lopen nu in de knoei met de verbouwing en missen 3700,-

Plaats reactie