Cheyenne NL70BUNQ2043452894

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
NinoR
Berichten: 3
Lid geworden op: 30-05-2020 16:06

Cheyenne NL70BUNQ2043452894

Bericht door NinoR »

Kijk uit voor het rekeningnummer NL70BUNQ2043452894.

Via sms ontvingen wij op 8 mei een bericht dat we een flink bedrag moesten overmaken naar een incassobureau om een niet betaalde zorg nota. Wij hebben geen onbetaalde zorg nota’s, dus deed dit meteen denken oplichting.
De stappen volgend komen we uit bij een betaling die naar het volgende bankrekening zou leiden: NL70BUNQ2043452894 t.n.v. Cheyenne.

Diezelfde dag is de Bunq Bank gelijk geïnformeerd met screenshots van de oplichting tot aan het rekeningnummer waar het geld op zou uitkomen. Hopelijk heeft dit al Voorkomen dat er gedupeerden zijn, maar mogelijk wordt het rekeningnummer nog voor andere doeleinden gebruikt en bij deze in ieder geval helpt het tot bestrijding van misdaad en is het een waarschuwing voor anderen.

Plaats reactie