Bedrogen Marvin B.

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
ashley.muyllaert
Berichten: 2
Lid geworden op: 23-10-2019 15:26

Bedrogen Marvin B.

Bericht door ashley.muyllaert »

Marvin B. verkoopt” veel merkkledij voor goedkope prijzen. Hij laat je betalen en zegt dat je direct track and trace code zal krijgen. Maar dat gebeurt natuurlijk niet. Let allemaal op!!

Eerder gebruikte hij ook de namen Marvin Verdonk, Melvin Plat, Jason Leidelman, Jason Leideler, Jason Leidel

Momenteel weer actief onder de naam Richard van Oostreek!!!

Opmerking moderator: Marvin B. is slachtoffer van identiteitsfraude en heeft niets met de oplichtingspraktijken te maken, daarom is zijn achternaam verwijderd

Plaats reactie