Bastiaan Hilbrands laat schulden achter

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
damsterdam
Berichten: 1
Lid geworden op: 12-12-2020 02:22

Bastiaan Hilbrands laat schulden achter

Bericht door damsterdam »

Ik ben op zoek naar Bastiaan Hilbrands (oorspronkelijk uit Emmen) die werkzaam is in de Nederlandse horeca. Hij is bekend van het televisieprogramma SOS Mijn Vakantie (presentator John Williams) waarin hij een 'hygiene expert' speelt. Hij overtuigt mensen met een mooi praatjes over dat hij bekend is van de TV en wekt daar vertrouwen mee op, daarna maakt hij schulden.

Iedereen die een recente werkplek of woonadres van hem heeft zou ik willen verzoeken deze met mij te delen zodat ik hem achterna kan vanwege de grote schuld en schade die hij bij mij heeft achtergelaten.

Inmiddels heb ik contact gehad met diverse personen in zijn omgeving en blijkt dat hij bij veel mensen schulden heeft. Hij vult het ene gat met het andere gat op en zodra het hem te heet onder zijn voeten wordt verdwijnt hij en is hij onbereikbaar. Hij dupeert zowel particulieren als zakelijke contacten.

WEES GEWAARSCHUWD: geloof niet in zijn mooie praatjes want hij komt ze toch niet na.

Ik hoop dat iemand meer informatie heeft zodat we hem kunnen stoppen meer mensen te benadelen.

Plaats reactie