Anton [achternaam verwijderd door de moderator] NL71ABNA0819609803 uit Musselkanaal

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
Bank_Rekening
Berichten: 1
Lid geworden op: 23-05-2019 20:47

Anton [achternaam verwijderd door de moderator] NL71ABNA0819609803 uit Musselkanaal

Bericht door Bank_Rekening »

€106,50 voor mobiel.

Geld overgemaakt, "Anton" zegt dat hij tot 18:00 kan versturen in Musselkanaal, maar na de belofte de track en trace te sturen hoor ik niets meer. Volgende dag ben ik geblokkeerd en zijn de advertenties weg.

Locaal dialect hoorbaar in zijn stem, kwam aan de telefoon betrouwbaar over. Maakt gebruik van 062164[nummer verwijderd door de moderator]

Plaats reactie