amber

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
Lana
Berichten: 1
Lid geworden op: 19-05-2020 08:26

amber

Bericht door Lana »

Vandaag Amber heeft mijn via Marktplaats benaderd. Zij wou van mij cowboy laarzen overnemen die ik op de Marktplaats adverteren. Ik sturde haar functie gelijk oversteken oftewel overmaken. Zijn vroeg op welke bank ik zit en vroeg om mijn rekeningnummer. Vervolgens vroeg ze ook telefoonnummer om zogenaamd mij berichten via de WhatsApp. Gelukkig Marktplaats heeft mij voor haar gewaarschuwd. Haar telefoonnummer is 0685864541. Heb haar gelijk geblokkeerd. Bedankt Marktplaats team!

Plaats reactie