LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] heb er weer een, nigeriaanse fraude

Mail ontvangen van iemand die u erfenisgeld wil bieden? Hebt u een of andere loterij gewonnen? Dit is waarschijnlijk Nigeriaanse fraude.
Gesloten
juliomariner
Berichten: 45
Lid geworden op: 23-03-2007 13:19

heb er weer een, nigeriaanse fraude

Bericht door juliomariner »

Dus niet intrappen:
Hallo vriend,

Ik ben Dr.Anthony Davis Hoofd Accounting Audit afdeling van een bank van One Cabot Square, London E14 4QJ hier in Engeland (Credit Suisse Bank). Ik schrijf u over een zakelijk voorstel dat zal worden van een enorm voordeel voor ons beiden. In mijn departement, waarbij de manager Greater London Regional Office, ontdekte ik een bedrag van £ 16,5 miljoen (zestien miljoen vijf honderd duizend pond Sterling) in een account die behoort tot een van onze buitenlandse klanten Late Business-Mogul heer Moises Saba Masri Billionaire, een jood uit Mexico dat was een slachtoffer van een helikopter crash begin vorig jaar, hem te doden en familieleden. Saba was 46 jaar oud. Ook in de helikopter op het moment van de crash was zijn vrouw, hun zoon Avraham (Albert) en zijn dochter-in-law. De pilot was ook dood.

De keuze van het contact met u wordt gewekt van de geografische aard van waar je woont, met name vanwege de gevoeligheid van de transactie en de vertrouwelijkheid hierin. Nu onze bank heeft gewacht voor een van de familieleden aan come-up voor de claim, maar niemand heeft dat gedaan.
Ik heb persoonlijk het ongelijk zijn gesteld in het lokaliseren van de familie, ik trachten uw toestemming om u te presenteren als de nabestaanden / Zal Begunstigde aan de overledene, zodat de opbrengst van deze rekening gewaardeerd op £ 16,5 miljoen pond kan worden betaald aan jou.

Dit zal worden uitbetaald of gedeeld met deze percentages, 60% voor mij en 40% voor jou. Ik heb beveiligd alle nodige juridische documenten die kunnen worden gebruikt om een ??back-up van deze eis die wij stellen.
Alles wat ik nodig heb is het invullen van uw naam op de documenten en legaliseren in de rechtbank hier om u als de rechtmatige begunstigde te bewijzen. Alles wat ik nu nodig is uw eerlijke samenwerking, vertrouwelijkheid en vertrouwen, zodat wij deze transactie doorzien. Ik garandeer u dat dit zal worden uitgevoerd onder een legitieme regeling die u beschermen tegen een schending van de wet.

Gelieve mij de volgende, als we 7 dagen om het uit te voeren door middel van hebben. Dit is erg URGENT PLEASE.

1. Volledige naam:
2. Uw directe mobiele nummer:
3. Uw contactpersoon Adres:
4. Beroep:
5. Leeftijd:
6. Geslacht:
7. Nationaliteit:

Na gegaan door middel van een methodische zoeken, heb ik besloten om contact met u hopen dat u vindt dit voorstel interessant. Gelieve op uw bevestiging van dit bericht en de vermelding van uw interesse zal ik u te voorzien van meer informatie.

Lees meer informatie over de crash
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340 ... 56,00.html

Endeavor om mij te laten weten wat uw beslissing dan hou me op te wachten.

Dank u bij voorbaat van uw gunstig antwoord.

Met vriendelijke groet,
Dr.Anthony Davis

Gesloten