LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Credit Suisse Bank London : Bericht van de heer Kevin Roger

Mail ontvangen van iemand die u erfenisgeld wil bieden? Hebt u een of andere loterij gewonnen? Dit is waarschijnlijk Nigeriaanse fraude.
Gesloten
tvk
Berichten: 2
Lid geworden op: 30-08-2011 19:24

Credit Suisse Bank London : Bericht van de heer Kevin Roger

Bericht door tvk »

Hallo goede vriend,
Ik ben de heer Kevin Roger het hoofd van de Boekhouding Auditdienst van CREDIT SUISSE Bank Millwall, North West London, hier in Engeland. Ik schrijf u over een zakelijk voorstel dat zal worden van een enorm wederzijds voordeel voor ons beiden. In mijn departement, ontdekte ik een bedrag van £ 16,5 miljoen (zestien miljoen vijfhonderdduizend euro's) in een account die behoort tot een van onze buitenlandse klanten overleden, een miljardair Business-Mogul wijlen de heer Moises Saba Masri, een jood uit Mexico, die was een slachtoffer van een helikopter crash begin vorig jaar heeft geleid tot zijn dood en zijn gezinsleden. Saba was 47 jaar oud. Ook in de helikopter op het moment van de crash was zijn vrouw, hun zoon Avraham (Albert) en zijn dochter-in-law. De pilot was ook dood.

De keuze van het contact met u wordt gewekt van de geografische aard van waar je woont, met name vanwege de gevoeligheid van de transactie en de vertrouwelijkheid hierin. Nu onze bank is wachten op een van de familieleden aan come-up voor de claim, maar niemand heeft dat gedaan. Persoonlijk heb ik ongelijk is gesteld in het lokaliseren van de familie, ik zoek uw toestemming om u te presenteren als de nabestaanden / Zal Begunstigde aan de overledene, zodat de opbrengst van deze rekening gewaardeerd op 16,5 miljoen pond kan worden betaald voor jou.

Dit zal worden uitbetaald of gedeeld met deze percentages, 60% voor mij en 40% voor jou. Ik heb beveiligd alle nodige juridische documenten die kunnen worden gebruikt om back-up van deze eis die wij stellen. Alles wat ik nodig heb is het invullen van uw naam op de documenten en ze te legaliseren in de rechtbank hier om u te bewijzen als de rechtmatige begunstigde. Alles wat ik nu nodig is uw eerlijke samenwerking, Vertrouwelijkheid en Trust, zodat wij deze transactie doorzien. Ik garandeer u dat dit zal worden uitgevoerd onder een legitieme regeling die u beschermen tegen een schending van de wet.

Gelieve mij de volgende informatie, zoals we hebben 7 dagen om het uit te voeren door. Dit is erg URGENT PLEASE.

1. Volledige naam:
2. Direct uw mobiele nummer:
3. Uw Contact Adres:
4. Uw Beroep:
5. Uw Nationaliteit:
6. Uw geslacht / leeftijd:

Na gegaan door middel van een methodische zoeken, heb ik besloten om contact met u hopen dat u vindt dit voorstel interessant. Gelieve op uw bevestiging van dit bericht met vermelding van uw interesse, zal ik u leveren met meer informatie. Endeavor om mij te laten weten wat uw beslissing dan hou me op te wachten. Hieronder is de site voor de crash, http://www.5tjt.com/news/read.asp?Id=5591

Bedanken u bij voorbaat voor een gunstig antwoord.

Groet,
De heer Kevin Roger

gerard170
Berichten: 1
Lid geworden op: 27-06-2012 15:08

Re: Credit Suisse Bank London : Bericht van de heer Kevin Roger

Bericht door gerard170 »

hij heeft zijn naam verandert
je word helemaal gek van die mailtjes

Hallo,

Ik ben Dr Ralph Bernard hoofd van de rekening van de afdeling verificatie van Credit Suisse Bank Londen. Een Cabot Square E14 4QJ Londen hier in Engeland, Ik schrijf u over een zakelijk voorstel dat zal worden van een enorm voordeel voor ons beiden. In mijn departement, zijnde het hoofd van de London Regional Office, ontdekte ik de som van £ 16,500,000.00 EUR (zestien miljoen en vijfhonderdduizend euro's) in een account die behoort tot een van onze buitenlandse klanten Late Business-Mogul heer Moises Saba Masri, een miljardair en hij is een Jood uit Mexico dat was een slachtoffer van een helikopter crash 10 januari 2010 het doden van hem en zijn familieleden. Wijlen de heer Moises Saba was 46 jaar oud. Ook in de helikopter op het moment van de crash was zijn vrouw hun zoon Avraham
(Alberto) en zijn dochter-in-law. De pilot was ook dood in de crash.

De keuze van contact met u gewekt van de geografische aard van waar je woont, met name vanwege de gevoeligheid van de zakelijke transactie en de vertrouwelijkheid hierin. Credit Suisse Bank heeft gewacht voor een van de familieleden aan come-up voor de claim, maar niemand heeft dat nog niet gedaan. Ik heb persoonlijk het ongelijk zijn gesteld in het lokaliseren van de familie, ik trachten uw toestemming om u te presenteren als de nabestaanden / Zal Begunstigde aan de overledene, zodat de opbrengst van deze rekening gewaardeerd op £ 16,500,000.00 Great British Pounds Sterling kan worden op uw rekening gestort als de nabestaanden.

Dit zal worden uitbetaald of gedeeld met deze percentages 60% voor mij en 40% voor jou. Alles wat ik nu nodig is uw eerlijke samenwerking, vertrouwelijkheid en vertrouwen, en ik garandeer u dat dit zal worden uitgevoerd onder een legitieme regeling die u beschermen tegen een schending van de wet.

Zorg voor mij met het volgende. Dit is zeer urgent.

1. Volledige naam:
2. Uw contactpersoon Adres:
3. Mobiele nummer:
4. Beroep:
5. Telefoon:
6. Nationaliteit:

Na gegaan door middel van een methodische zoeken, heb ik besloten om contact met u hopen dat u vindt dit voorstel interessant. Geef uw interesse en ik zal u te voorzien van meer informatie. Laat het me weten wat uw beslissing dan hou me op te wachten.

Dank u bij voorbaat van uw gunstig antwoord.

Met vriendelijke groet,
Dr Ralph Bernard

Pennywise
Berichten: 218
Lid geworden op: 21-03-2011 17:14

Re: Credit Suisse Bank London : Bericht van de heer Kevin Roger

Bericht door Pennywise »

Hij heeft zijn naam niet veranderd. Het is een standaard scam mail die door meerdere oplichters met meerdere namen gebruikt wordt.

Jan Koerts
Berichten: 1
Lid geworden op: 17-10-2012 15:32

Re: Credit Suisse Bank London : Bericht van de heer Kevin Roger

Bericht door Jan Koerts »

Ontvangen van:
Dr. Ralph Bernard <[email protected]> op: 17-10-2012 11:27uur

Hallo,

Ik ben Dr Ralph Bernard hoofd van de rekening van de controle afdeling van Credit Suisse Bank Londen. One Cabot Square E14 4QJ Londen hier in Engeland, Ik schrijf u over een zakelijk voorstel dat zal worden van een enorm voordeel voor ons beiden. In mijn departement, waarbij het hoofd van London Regional Office.

Ik ontdekte de som van £ 16,500,000.00 GBP (zestien miljoen en vijfhonderd duizend pond sterling) in een account die behoort tot een van onze buitenlandse klanten Late Zakelijk Mogul heer Moises Saba Masri, een miljardair en hij is een Jood uit Mexico, dat was een slachtoffer van een helikopter crash 10 januari 2010 het doden van hem en zijn familieleden.
Wijlen de heer Moises Saba was 46 jaar oud. Ook in de helikopter op het moment van de crash was zijn vrouw hun zoon Avraham (Alberto) en zijn dochter-in-law. De piloot was ook dood in de crash.

De keuze van contact met u gewekt van de geografische aard van waar je woont, met name vanwege de gevoeligheid van de zakelijke transactie en de vertrouwelijkheid hierin. Credit Suisse Bank heeft gewacht voor een van de familieleden aan come-up voor de claim, maar niemand heeft dat nog niet gedaan. Ik heb persoonlijk het ongelijk zijn gesteld bij het lokaliseren van de familie, ik zoek uw toestemming om u te presenteren als de nabestaanden / Zal Begunstigde aan de overledene, zodat de opbrengst van deze rekening gewaardeerd op £ 16,500,000.00 Great British Pounds Sterling kan worden op uw rekening gestort als de nabestaanden.

Dit zal worden uitbetaald of gedeeld in deze percentages 60% voor mij en 40% voor jou. Alles wat ik nu nodig is uw eerlijke samenwerking, Vertrouwelijkheid en vertrouwen, en ik garandeer u dat dit zal worden uitgevoerd onder een legitieme regeling die zal u beschermen tegen een schending van de wet.

Voorzie mij met het volgende. Dit is zeer dringend.

1. Volledige naam:
2. Uw contactpersoon Adres:
3. Mobiel nummer:
4. bezetting:
5. Telefoon:
6. Nationaliteit:

Na gegaan door middel van een methodische zoeken, heb ik besloten om contact met u hopen dat u vindt dit voorstel interessant. Gelieve uw interesse en ik zal verstrekken u meer informatie. Laat het me weten wat uw beslissing dan hou me op te wachten.

Dank u bij voorbaat van uw gunstig antwoord.

Met vriendelijke groet,
Dr. Ralph Bernard

gladys
Berichten: 2
Lid geworden op: 28-10-2012 20:42

Re: Credit Suisse Bank London : Bericht van de heer Kevin Roger

Bericht door gladys »

Hai,
ik ben 5 maanden geleden ook opgelicht door me eigen tante ik vraag me alleen af hoe het dan kan dt die banken bestaan.........de bank waar zei zogenaamd geld naar toe moet sturen zit namelijk ook in london the private trust bank heb wel allemaal mails van haar die werden gestuurt door de bank....hoe werkt dat allemaal dan?wil er graag meer over weten....dankje

Gesloten