LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] erfenis fraude

Mail ontvangen van iemand die u erfenisgeld wil bieden? Hebt u een of andere loterij gewonnen? Dit is waarschijnlijk Nigeriaanse fraude.
Gesloten
masolijn
Berichten: 1
Lid geworden op: 04-09-2010 20:33

erfenis fraude

Bericht door masolijn »

ik ben benadert door ene gerald walter over een erfenis waar ik 13miljoen americaanse dollars ga krijgen omdat mijn naam voorkomt.
vandaag ben ik weer door hem benadert omdat ik terug gerageert had dat deze mail niet voor mij bestemd zou zijn.
nu zegt hij dat hij advocaat is in zwiterland en heeft het in de mail over over 60% voor hem en 40% voor mij ik ben hier niet op in gegaan en vraag me af moet ik met deze mail naar de politie ik vertrouw deze zaak niet.
ronald masolijn

kaak
Berichten: 1
Lid geworden op: 05-09-2010 11:36

Re: erfenis fraude

Bericht door kaak »

Ronald, dit lijkt mij duidelijk een zaak van de nigeriaanse oplichters. Als je hierop in gaat kost het je alleen maar geld.
Dus advies: ga gewoon naar de politie

Nolimit
Berichten: 1
Lid geworden op: 05-09-2010 12:46

Re: erfenis fraude

Bericht door Nolimit »

De politie heeft geen enkele zin.
Die heeft hiervoor absoluut geen tijd.

Ik hou me als scambaiter al meer dan 10 jaar bezig met dit soort 419-ners (Four-One-Niners) zoals ze ook wel worden genoemd.
Er zijn helaas nog steeds mensen die er wel op ingaan en soms hun hele spaargeld of oudedagsvoorziening kwijt raken
Maar, wetende dat het om totale onzin gaat wat je alleen maar geld gaat kosten kun je er veel plezier mee hebben om ze bezig te houden.
Het doel is dan:
De tijd die ze aan mij spenderen kunnen ze niet besteden aan anderen die er misschien wel in zouden trappen.
Proberen om ze geld te laten uitgeven.
Er zijn nog meer middelen om het ze moeilijk te maken waarover ik hier niet in details kan treden.
Maar als je geïnteresseerd bent in waar ik het over heb zou je op een van de forums kunnen kijken waar ik lid van ben:
http://thescambaiter.com
En als je behoefte hebt om er eens te lezen hoe deze criminelen door ons te grazen worden genomen kan ik je 2 verhalen op http://thescambaiter.com/forum/forumdisplay.php?f=15
aanraden:
Prince Babatunde meets Biff McDonger, Porn King. Cock burn, Safari, broke & DIVORCED!:
en
Cole v2.0: Washer, Dryer, Stove, Refrigerator (9 shipments) to Nigera: Completed!
Ik heb me werkelijk kostelijk vermaakt met deze prachtige verslagen.
Veel plezier !!
Nolimit.

Dutchy45
Berichten: 1
Lid geworden op: 07-09-2010 15:18

Re: erfenis fraude

Bericht door Dutchy45 »

Goedemiddag Tros Opgelicht Gebruikers

Gooi al die goed bedoelde mails in de prullebak.

Ik ben al 40 keer millionair.
Nigeria, zielige vrouwen waarvan de man een ongeluk vermoord etc is.
De loterijen van diverse firma,s.
Je geloofd toch deze onzin niet.
Probeer ze terug te pakken, heb wel een idee hiervoor

groetjes

Dutchy45

lohcon
Berichten: 21
Lid geworden op: 17-11-2009 15:54

Re: erfenis fraude

Bericht door lohcon »

Laat u niets wijsmaken. Wie zou u nu benaderen, via internet, met het verhaal over een erfenis van iemand die u niet kent. Sinterklaas mischien. Maar die bestaat niet, althans niet voor grote mensen. Ik zelf ontvang ook regelmatig emails waarin verteld wordt over verongelukte mensen en dat er geen erfgenamen zijn terwijl er wel een heleboel geld wordt nagelaten. Geloof dit niet en reageer niet op deze mails. Deleten en niet meer reageren. Als u wel reageert en uw telefoonnummer geeft of adres dan heeft u kans dat u binnenkort enkele criminelen op bezoek kijgt. Negeren dit soort mails. Niemand geeft u een kado, niemand geeft u een beleggingstip en gouden tips bestaan niet.

annabel1
Berichten: 16
Lid geworden op: 05-02-2011 06:56

Re: erfenis fraude

Bericht door annabel1 »

Ben nieuw hier en een beetje wanhopig, mijn schoon vader word financieel uitgekleed door een somalies/nigeriaanse vrouw die hem belt vanuit somalie en/of ethiopie ( zeggen ze ). hij geloofd alles wat hem verteld word, hij word echt dagelijks gebeld, stuurt maar geld en geloofd niemand die hem waarschuwd, leent overal geld omdat hij heilig ervan overtuigd is dat hij zijn "uitgeleende" geld terug krijgt,
Hij kan niet stoppen omdat hij dan zijn geld pas echt kwijt is zegt hij, heeft kontakt met de "dochter" van deze vrouw hier in nederland en ook deze geloofd hij. Tussendoor bellen er familieleden, bankemployees om hem ervan te overtuigen dat t verhaal klopt en dat hij snel moet overmaken.... Het is nu zover dat hij zijn koopwoning dreigt kwijt te raken door schulden die hij gemaakt heeft om deze afrikaanse vrouw te "helpen". Elke week word een andere reden gegeven waarom zijn beloofde geld maar niet op zijn rekening gestort word, corrupte bankemployees, corrupte grenswachters, opname tussendoor daar in een ziekenhuis, dood van familie word zelfs gebruikt.
Omdat het per telefoon gaat, hij heeft geen internet, staat er niets zwart op wit, hij weigerd aangifte te doen omdat hij die vrouwen geloofd ! Wij slapen er al niet meer van want we zien die man kapot gaan van de stress.
Politie kan niets, hoe moet ik dit aanpakken ??
Het eerste kontakt met de afrikanen liep via de in nederland wonende vrouw waar hij kennis mee had gemaakt in een supermarkt, deze kwam na enkele maanden "beetje verkering "met een verhaal dat haar dood gewaande moeder ineens leefde en naar t ziekenhuis moest om geopereerd te worden, hij heeft toen geholpen met geld, daarna kwamen de verhalen over vastzittende miljoenen en niet t land uit kunnen krijgen, of hij wou helpen, nou als je beetje verkering heb dan help je toch je nieuwe familie, dat was zijn idee erachter, hij had geld van zichzelf en dus hun geld niet nodig, nu is er niets meer over van zijn spaageld en ze blijven zuigen aan hem.
Misschien staat dit niet in de juiste topic.. maar kan iemand mij advies geven aub ??

bianca1968
Berichten: 1
Lid geworden op: 21-02-2011 10:36

Re: erfenis fraude

Bericht door bianca1968 »

hallo ook ik kreeg vandaag een geweldige mail van Mr. Cohen Denilson dat ik een erfenis kan ontvangen.
ik weet wel beter maar ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die dit geloven of willen geloven. (altijd fijn zo'n ervenisin credietcrissis).
ik laat het even weten omdat je niet genoeg gewaarschuwd kunt zijn.
groeten Bianca

annabel1
Berichten: 16
Lid geworden op: 05-02-2011 06:56

Re: erfenis fraude

Bericht door annabel1 »

Ja hoor, ik heb er ook eentje ontvangen... 2.5 miljoen kan ik krijgen..
From: [email protected]
Sent: Tuesday, March 29, 2011 11:32 AM
To: undisclosed recipients:
Subject: Donatie van mevrouw Eunice Williams
Liefste in de Heer,

Ik groet u met name in de naam van onze Heer Jezus Christus, onze Heer, ik ben mevrouw Eunice Williams uit de Republiek van Koeweit, ben ik getrouwd met de heer Jacob Williams, die werkte met Koeweit ambassade in Ivoorkust voor negen jaar voordat hij stierf in het jaar 2004 .

We waren elf jaar getrouwd zonder kind. Hij stierf na een kort ziekbed, dat duurde slechts vier dagen. Voor zijn dood waren we beiden wedergeboren christen. Sinds zijn dood heb ik besloten niet te hertrouwen of een kind te krijgen buiten mijn echtelijke woning, waarvan de Bijbel is tegen.

Toen wijlen mijn man nog leefde deponeerde hij de som van $ 2.5million dollars bij een bank in Abidjan Ivoorkust West-Afrika. Momenteel is dit geld nog in de bank. Onlangs heeft mijn dokter vertelde me dat ik niet zou duren voor de komende acht maanden als gevolg van kanker probleem.

Degene die mij het meest stoort is mijn beroerte ziekte. Gelet bekende mijn conditie heb ik besloten om dit fonds te doneren aan een liefdadigheidsorganisatie dat dit geld de manier waarop ik ga hierin de opdracht gebruik zal maken.

Ik wil een organisatie dat dit fonds zal gebruiken voor weeshuizen, scholen, kerken, weduwen, het uitdragen van het Woord van God en de Endeavour dat het huis van God wordt gehandhaafd. De bijbel heeft ons te begrijpen dat "Gezegend is de hand die grivet".

Ik nam deze beslissing, want ik heb geen kind dat dit geld zullen erven en mijn man familieleden zijn geen christenen, en ik wil niet dat mijn man inspanningen om gebruikt te worden door ongelovigen.

Ik wil niet een situatie waar dit geld zal worden gebruikt in een goddeloze manier. Dit is de reden waarom ik deze beslissing te nemen. Ik ben niet bang voor de dood dus ik weet waar ik heen ga. Ik weet dat ik ben gaan worden in de schoot van de Heer. Exodus 14 vs 14 zegt dat "de Heer zal mijn zaak aan te vechten en ik zal mijn vrede" te houden.

Ik heb geen telefonische communicatie dus niet nodig hebt in dit verband vanwege mijn gezondheid van de aanwezigheid van mijn man's familie om me heen altijd. Ik wil niet dat ze weten over deze ontwikkeling. Met God zijn alle dingen mogelijk. Zodra ontvang ik uw antwoord, geef ik u het contact van de bank in Abidjan Ivoorkust West-Afrika.

Ik zal ook u een autoriteit brief die zal bewijzen dat je de huidige begunstigde van dit fonds van het ministerie van Justitie hier in Ivoorkust. Ik wil dat jij en de kerk te bidden altijd voor mij, want de Heer is mijn herder. Mijn geluk is dat ik een leven van een waardige christelijke woonde.

Wie dat wil de Heer te dienen moet Hem dienen in geest en waarheid. Gelieve steeds biddend allemaal door je leven. Neem contact met mij op dit email enige vertraging in uw antwoord geeft mij ruimte in het sourcen van een andere kerk voor dit zelfde doel. Houdt u mij verzekeren dat u dienovereenkomstig zal handelen zoals ik hierin. Hopende op uw antwoord ontvangen binnenkort Remain

zalig in de Heer.
Met vriendelijke zuster in Christus,
Mevrouw Eunice Williams

annabel1
Berichten: 16
Lid geworden op: 05-02-2011 06:56

Re: erfenis fraude

Bericht door annabel1 »

Op mijn vraag How can i help you ??
ontving ik onderstaande
mail.

Beste in Christus


Groeten aan u in de machtige naam van onze Heer Jezus Christus. Ik dank u voor uw snelle reactie op mijn e-mail en ook uw bereidheid om deze leer in de manier waarop het was in mijn e-mail de opdracht om u te behandelen.

Sterker nog, de geest van God te kiezen dat u in gehoorzaamheid en liefde tot de wens van wijlen mijn man dat ik ondersteund om de glorie van God te vervullen. Alstublieft, ik wil dat je begrijpt dat dit welwillendheid is in vervulling van het verlangen en de beslissing van mijn overleden man die ik ben ervan overtuigd te actualiseren. Ik zal willen dat je deze greep op je eigen, omdat mijn gezondheid kunnen niet toestaan dat ik mij als zijn geplaatst voor dialyse check-up op gezette tijden.

Dus daarom zal ik wil dat je stuur me je volledige naam en adres, zodat dat ik zweer bij een beëdigde verklaring onder ede dat officieel en wettelijk goedgekeurd als u de nieuwe begunstigde van dit fonds, zelfs als ik niet leef, uw aanspraak op het fonds zal niet worden getwijfeld. Ik zal u het verzenden van de indiening ontvangst van dit fonds onmiddellijk na de verklaring is klaar.

Alstublieft, ik wil dat je begrijpt dat niemand van de familie van mijn man weet dit omdat ze goddeloos zijn en weigerde om Christus te aanvaarden. En mijn overleden man gewaarschuwd dat zij niet mogen geen ding over dit geld te leren kennen. Dit is de reden waarom ik niet wil om dit te doneren aan een nabijgelegen kerk hier, want ik kan niet eens ongehoorzaam wijlen mijn geliefde man in de dood.

Zorg ervoor dat u antwoord van deze brief en de benodigde informatie onmiddellijk, zodat ik mijn definitieve beslissing te nemen.

Moge de genade van God met u zijn.

Bedankt en God zegene ons allemaal.
Zuster Eunice Williams.

Opmerking: Ik heb de bijgevoegde foto van mij en mijn overleden man in deze e-mail hieronder en ik zal blij zijn ook niet helemaal de jouwe.--------------------------------------------------------------------------------

Foto is van een blank europees uitziend echtpaar van rond de 35-40 jaar.
Verder doe ik hier niets mee, kan wel blijven reageren maar weet al wat er allemaal gaat komen, eerst geld sturen omdat de 2.5 miljoen niet "los" komt van de bank, daar moet eerst voor betaald worden, dan problemen daar, weer geld sturen, weer een probleem... etc etc etc... met als resultaat
IK NIKS KRIJGEN , HUN MIJN GELD HEBBEN !!

Gesloten