Opgelicht door TrendX

Frans2020
Berichten: 1
Lid geworden op: 14-07-2020 17:40

Re: Opgelicht door TrendX

Bericht door Frans2020 »

TIP: Ik had op 28 mei ook mondkapjes en handschoenen besteld bij TrendX. Nooit ontvangen. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar en geven geen antwoord op emails Op hun site is het bestelnummer onbekend. Wat bij mij hielp was een klacht via het klachtenkompas van de Consumentenbond. Daar reageren ze wel. Ik had binnen een paar dagen mijn geld terug

Petrus
Berichten: 1
Lid geworden op: 22-07-2020 10:53

Re: Opgelicht door TrendX

Bericht door Petrus »

Mondkapjes met filters besteld in April, zouden binnen 2dgn geleverd worden. 5 minuten na betaling mail gekregen dat bestelling vertraagd was, zelfde mail nogmaals 2 weken en 3 weken later, daarna niks meer. Zelf gemaild in Juli, toen waren de kapjes volgens hun toevallig net die dag aangekomen, ze zouden er binnen 3 dagen zijn. 2 weken later eindelijk mijn pakketje...Helaas, niet de dure, met filters bestelde mondkapjes, maar gewoon van die weggooi dingen van 1 euro.. Nu al een week dagelijks aan het mailen en bellen, mail word niet beantwoord. De enige keer dat ik telefonisch contact kreeg en mijn probleem had uitgelegd, zou ik worden doorverbonden met de juiste persoon, de verbinding werd daarop verbroken en sindsdien geen enkel contact meer mogelijk. Denk dat ik die 8x 29Euro op mijn buik kan schrijven...

Fonsie
Berichten: 1
Lid geworden op: 17-08-2020 18:40

Re: Opgelicht door TrendX

Bericht door Fonsie »

Rugzak besteld voor mijn dochter nooit geleverd. Op 5 juli rugzak besteld echter nooit geleverd. Gemaild geen reactie gebeld geen reactie. Even kort contact gehad via Whatsapp, kon niet geleverd worden, toen ik bericht stuurde dat ik wou annuleren kreeg ik geen reactie meer. Inmiddels ook aangifte gedaan bij politie.

jdthood
Berichten: 1
Lid geworden op: 02-09-2020 12:01

Re: Opgelicht door TrendX

Bericht door jdthood »

Nog iemand die opgelicht is. 23 euro. Product nooit ontvangen, bedrijft reageert niet op e-mail.

Ellen Ekna
Berichten: 1
Lid geworden op: 17-12-2020 22:41

Re: Opgelicht door TrendX

Bericht door Ellen Ekna »

Ook ik ben opgelicht. Tas besteld en betaald. Men reageert niet op mijn mails. Ook telefonisch is men niet bereikbaar. Er wordt een bandje afgespeeld. Hopelijk worden deze oplichters gestopt want dit is toch echt op een oneerlijke manier heel makkelijk geld verdienen. Aangifte is gedaan!

C van haaren
Berichten: 1
Lid geworden op: 05-03-2021 16:44

Re: Opgelicht door TrendX

Bericht door C van haaren »

Hallo,
Ook wij zijn er in getuint, een bestelling gedaan bij Trendx.
Een herenjas €99,99
10 februari 2021 en tot nu toe niets gekregen
Mail wordt niet beantwoord en tefefoon ook niet
We hebben nu een mail gestuurd om te annuleren en ons geld terug te krijgen
Ook bij Mollie die het geld overmaakt een klacht ingediend.
Hopelijk krijgen we ons geld terug maar heb er een hard hoofd in na alle berichten gelezen te hebben

ph000419
Berichten: 1
Lid geworden op: 10-03-2021 17:40

Re: Opgelicht door TrendX

Bericht door ph000419 »

Op 3 februari heb ik een bestelling gedaan van een messenslijper en een slijpsteentje bij trendx. Zij waren de enigen die die producten op voorraad zouden hebben. Daar was ik toen blij mee. Ik had me per abuis een verkeerd huisnummer ingevuld en heb daar direct over gebeld. Er werd toen opgenomen en gezegd dat ze het zouden veranderen. Op 19 februari kreeg ik een keurige mail met de mededeling dat de materialen uit het buitenland moesten komen en dat er vertraging was in de levering en dat de levertijd 13-15 werkdagen zou zijn. Ik zag toen niet dat er een cijfer anders stond in het bestelnummer, een slordigheidje, waardoor ik mijn product niet kon vinden in de trackingslijst. Toen ik later daar keek kwam ik er achter. De bestelling was wel bekend en er stond bij:
"Bestelling in goede orde ontvangen, track&trace wordt binnen enkele dagen hierop aangetoond". Dit staat er nu nog steeds.
Ik zou de bestelling dus voor 25 februari kunnen verwachten. Toen het er niet was op 25 februari heb ik ze nog even tijd gegeven en in de tracking gekeken of mijn adres inderdaad zou zijn gewijzigd en dat bleek toen het geval als ik naar de info betreffende mijn bestelling keek op hun site.
Vandaag heb ik deze site gevonden van opgelicht.avrotros.nl en een mail gestuurde naar trendx dat ik hier meerdere klachten heb gezien, de mijn e hier zal toevoegen (bij deze dus) en dat ik verdere stappen ga ondernemen om mijn geld terug te krijgen of de producten geleverd te krijgen. Ik heb gelezen bij een van de klachten hier dat dat zou kunnen helpen. Ik ben benieuwd en zal hier verdere ontwikkelingen melden.
Jan Hein Egbers uit Overasselt

Nicolette1981
Berichten: 1
Lid geworden op: 23-03-2021 21:11

Re: Opgelicht door TrendX

Bericht door Nicolette1981 »

Ook hier opgelicht, een dino voor m’n zoon en sportbroek voor mij. Zo rond de 35 euro, mag dan niet klagen als ik sommige bedragen hier lees. Helaas nooit ontvangen en er wordt nergens op gereageerd. Walgelijk!

Ozzie52
Berichten: 1
Lid geworden op: 15-03-2021 23:29

Re: Opgelicht door TrendX

Bericht door Ozzie52 »

De klacht
Op 23-01-2021 heb ik een bestelling geplaatst bij Trendx, dat is bevestigd door Trendx met bestelnummer 117683. Door omstandigheden heb ik deze bestelling per mail geannuleerd op 25-01-2021 en een bevestiging gekregen dat het in goede orde is ontvangen en dat het geld tussen 4-14 dagen teruggestort zal worden.
Tot nu toe niets ontvangen, ook geen bevestiging op mijn mail d.d. 16-02-2021.
Dat is niet zo netjes van Trendx. Het frustrerende is dat je niets meer hoort van Trendx. Nu je ook de recensies leest, zijn het oplichters.
Graag zie ik z.s.m. mijn geld terug van Trendx € 99,95.

De oplossing
Terugbetaling
Meld misbruik
2 reacties
Auteur
TrendX.nl
Datum1 maart
Dit is onze laatste reactie
Beste heer,

Momenteel ervaren we een enorme drukte en is ons betalingssysteem overbelast. Uiterlijk eind deze week zullen we handmatig voorzien van de terugbetaling. Onze excuses hiervoor. We bedanken je hierbij voor je geduld!

Dit is al de derde keer dat ze dit mail sturen.

francien_crul
Berichten: 1
Lid geworden op: 28-06-2021 14:46

Re: Opgelicht door TrendX

Bericht door francien_crul »

Helaas heb ik ook[ Trendx niet eerst gecontroleerd en ben opgelicht voor 67 euro. Telefonisch niet bereikbaar en geen antwoord op de mail. Bestelling en betaling al van 30 maart. Niet geleverd en geen mogelijkheid tot communicatie dus ook geen geld terug.
Gezien de hoeveelheid klachten is het raar dat ze nog steeds in de lucht zijn.

nb: reactie typen is hier goed mogelijk maar de rest van de mogelijkheden niet echt handig voor een leek :|

Carlito12
Berichten: 1
Lid geworden op: 24-08-2021 11:19

Re: Opgelicht door TrendX

Bericht door Carlito12 »

2 weken te wachten op mijn bestelling
Geen gehoor niks onbereikbaar ik ga vandaag aangifte doen kijken of ze dan wel bereikbaar zijn

[email protected]
Berichten: 1
Lid geworden op: 24-11-2021 20:59

Re: Opgelicht door TrendX

Bericht door [email protected] »

Trendx en Klooo zijn naar mijn bescheiden mening een bedrijf en oplichters pure sang. Ik heb een jas gekocht 16 oct 2021 DO46 a 129,99 euro deze was te klein en retour gestuurd(op eiegn kosten a 7,25), na diverse mail berichten heen en weer en verschillende beloftes dat het nu bij de administratie ligt ik binnen 14 werkdagen het geld terug zou krijgen is het nu na ca 34 mails gestuurd te hebben naar Klooo en Trendx stil. Kijk ook maar eens op Trustpilot, daar staan ook heel veel reviews over Klooo.nl(site is ook verdwenen) en heel veel mensen zijn gedupeerd door deze oplichters. Is hier in gezamenlijkheid iets tegen te doen? KvK is bekend, adressen in Arnhem(zijn er 2) ook bekend. DIT MOET STOPPEN

Plaats reactie