Jan uit Arnhem, 6 minuten actief, 560 euro.

Cocacola
Berichten: 4117
Lid geworden op: 11-10-2018 13:15

Jan uit Arnhem, 6 minuten actief, 560 euro.

Bericht door Cocacola » 29-09-2019 13:24

https://www.marktplaats.nl/u/jan/39152529/

https://www.marktplaats.nl/a/huizen-en- ... ousPage=lr

Neem contact met mij op via: [email protected]


Een overweldigend uitzicht, veel groen om je heen, ruimte en licht en alle voorzieningen dichtbij. Dat en meer biedt dit nette en gezellige appartement op een mooie locatie in Arnhem-Noord. Van de 82m2 leefoppervlak is optimaal gebruik gemaakt. De woning is slim en praktisch ingedeeld, zodat er veel woonruimte en voldoende opbergmogelijkheden zijn.

Indeling
Met de trap of de lift kom je op de galerij op de 4e verdieping. Je komt de woning binnen in de hal met toegang tot alle vertrekken: de eet- en woonkamer, de twee slaapkamers, de berging, de badkamer en de keuken.

De sfeervolle woonkamer en de eetkamer vormen samen één ruimte van 9,5 meter lang. Het is er prachtig licht, dankzij de grote ramen aan voor- en achterzijde. Oorspronkelijk was deze ruimte verdeeld in twee kamers: waar nu de eetkamer is, was vroeger een extra slaapkamer. Dit is evt. weer eenvoudig terug te brengen. Door de hele woonkamer ligt vaste vloerbedekking in een lichte tint. De schouw met gaskachel geeft het zitgedeelte extra sfeer. De gaskachel fungeert als moederhaard en verwarmt de afzonderlijke radiatoren in het appartement. Aan de woonkamer grenst een compact, gezellig balkon met ruimte voor een zitje. Vanaf daar en vanuit de woonkamer is het uitzicht onovertroffen: het is weids, groen en kijkt uit over een van Arnhems hoogste punten Hoogte 80, de Veluwe, Duiven, Velp en Arnhem. Vooral ’s avonds is het sprookjesachtig, met alle lichtjes in de verte.

De besloten keuken is ingericht met antracietkleurige kasten en losstaande apparatuur. Een boiler zorgt voor warm water.

Er zijn twee slaapkamers in de woning, beide meten ca. 8m2 en beide kamers zijn licht door de grote ramen. Op de vloer ligt dezelfde vaste vloerbedekking als in de woon- en eetkamer.
De nette badkamer is compleet betegeld en uitgerust met een ruime inloopdouche, wastafel en toilet.

Bergruimte is er in het appartement in de inloopkast en in de inbouwkasten in de woonkamer. Beneden in het complex heb je de beschikking over een eigen berging.


Neem contact met mij op via: [email protected]

Plaats reactie