Deea uit Rotterdam, 1 uur actief. [email protected]

Cocacola
Berichten: 4117
Lid geworden op: 11-10-2018 13:15

Deea uit Rotterdam, 1 uur actief. [email protected]

Bericht door Cocacola »

https://www.marktplaats.nl/u/deea/39908121/

https://www.marktplaats.nl/a/huizen-en- ... sPage=home

NEEM CONTACT MET MIJ OP VIA: [email protected] OMDAT HET FORMULIER NIET WERKT*

Heerlijk wonen aan de singel! Dit sfeervol volledig gemeubileerde 2-kamer-hoekappartement is gelegen in het gezellige Hillegersberg, aan de rand van het Lage Bergse Bos. Met 2 balkons kan je hier de hele dag genieten van de zon!
De woning bevindt zich aan de charmante Van Beethovensingel nabij de winkels aan het Van Beethovenplein en de gezellige Bergse Dorpsstraat. Het recreatiegebied rondom het Lage Bergse Bos, waar je onder andere een kinderboerderij, skiheuvel en een golfbaan vindt is letterlijk om de hoek.
Is winkelen meer jouw manier van ontspannen? Vermaak je dan in het winkelgebied rondom de Bergse Dorpsstraat en sluit af met een heerlijk hapje en bijpassend wijntje bij Gauchos aan de Plas of Wine Bar Mendoza. Ook is de woning zeer centraal gelegen ten opzichte van sportfaciliteiten, openbaar vervoer en de uitvalswegen (A16/A20) zijn binnen enkele minuten te bereiken.
Wanneer je woonruimte zoekt in een rustige omgeving, met stadsfaciliteiten in de buurt, dan is dit appartement echt een aanrader! In de directe omgeving is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.
NEEM CONTACT MET MIJ OP VIA: [email protected] OMDAT HET FORMULIER NIET WERKT*

Plaats reactie