Blackheath camp George Hamilton

Plaats reactie
Lappus
Berichten: 1
Lid geworden op: 24-02-2020 20:02

Blackheath camp George Hamilton

Bericht door Lappus »

Onlangs mijn auto te koop gezet op Autoscout24. Vrij vlot reageerde er ene George Hamilton met e-mailadres [email protected] uit Engeland met de opmerking dat hij in Blackheath camp zat in Engeland en daarom het geld wel wilde overmaken en via een transportbedrijf en een agent de auto wilde ophalen. Hoewel de contacten eerst serieus verliepen voelde ik toch argwaan.

Een zoektocht op internet op blackheath camp leerde me dat er vaker wordt gefraudeerd op deze manier. Verdachte namen van acteurs of kopers in Engeland. Ik zou zeggen niet doen!

Hieronder een deel van zijn berichten:

I agree with the price,I am interested in buying, browsing through images and descriptions, but I hope I can buy it, because I am not in Netherlands presently, but in Blackheath, but if you agree to pay before I collect it there is no problem about that,, If you agree with me i will be waiting back for your reply.

==================================

I have already contacted a transport company and an agent have been assigned to me, if we agree, i will buy and the assigned transport agent will go for the pick up..How soon can you sell and what are the steps to follow before buying from you?

Payment is not a problem,i can pay via transfer,i will pay into your bank account before the pick up date.here are my passport details for the contract bellow:


George Hamilton
Address: 27, St John's Hill, Battersea, London
City: Blackheath
Region: London
ZIP: SW11 1TT
Country: United Kingdom

Date of birth: 19 / MAY/ 1966
Passport number: 523062988

will you send me the sale contract to sign or is it possible for the transport agent to sign necessary document on my behalf?

gabriel.kierzemblat
Berichten: 1
Lid geworden op: 06-07-2020 10:00

Re: Blackheath camp George Hamilton

Bericht door gabriel.kierzemblat »

Hi Lappus, I received a similar email, they even sent me the copy of the passport, I guess that this is total fraud, what happened to you at the end? Thanks for sharing this!

[email protected]
Berichten: 1
Lid geworden op: 19-12-2020 21:05

Re: Blackheath camp George Hamilton

Bericht door [email protected] »

Deze week een email gekregen van ene Morris Alex, wilde de auto kopen die ik op autoscout had geplaatst. Zat ook in Blackheath en zou een agent sturen en het geld overmaken. Vaag verhaal, dus blij dat ik dit verder ben gaan kijken op internet.
Kreeg dezelfde tekst als Lappus, maar in het Nederlands vertaald door waarschijnlijk google translate. Wat een smiechten!

judith.franse
Berichten: 1
Lid geworden op: 08-01-2021 22:51

Re: Blackheath camp George Hamilton

Bericht door judith.franse »

Momenteel heb ik contact met iemand die mijn auto wil kopen. Hij zit idd in Blackheath Camp. Maar wat kan er gebeuren als h8j het geld naar mij overmaakt? En de auto wordt gehaald als het op mijn rek staat? Dan kunnen ze het toch niet terugboeken?

Derf52
Berichten: 2
Lid geworden op: 07-08-2015 20:56

Re: Blackheath camp George Hamilton

Bericht door Derf52 »

Gewoon doen, maar niet piepen als je geld weg is.

autoverkopen
Berichten: 1
Lid geworden op: 16-01-2021 16:32

Re: Blackheath camp George Hamilton

Bericht door autoverkopen »

vergelijkbare ervaring. auto te koop gezet via autotrack. heel snel reactie. Persoon wil meteen kopen en transporteur langs laten komen zonder bezichtiging en verdere vragen. was achterdochtig. meerdere malen om contactgegevens gevraagd. kreeg uiteindelijk onderstaand bericht. Opmerkelijk dat telefoonnummer en ID nr ook door andere emailadressen verstrek worden (zie andere comments in dit forum). ook adres is geen woonadres maar soort militaire instelling. klopt niets van. Let dus op en ga niet in zee met deze personen. waarschijnlijk gaat het fout zodra er betaald moet worden of wanneer de auto opgehaald wordt. zover heb ik het niet laten komen. contact verbroken en email geblokkeerd.

------------------------ hieronder een van de emails die deze persoon stuurt:

Hier zijn mijn details hieronder:

Gabriel Simionato
Adres: 27, St John's Hill, Battersea, Londen
Plaats: Blackheath
Regio: Londen
ZIP: SW11 1TT
Land: Verenigd Koninkrijk
Telefonní číslo: + 447537121898

Geboortedatum: 19 / MEI / 1981
Paspoortnummer: 523062988


nadat ik u heb betaald. zorg ervoor dat u alle benodigde documenten en sleutels overhandigt aan de transportagent. laat me weten wanneer ik u moet betalen en welke dag of datum goed is voor het ophalen.

[email protected]
Berichten: 1
Lid geworden op: 16-06-2021 22:41

Re: Blackheath camp George Hamilton

Bericht door [email protected] »

Ik ben ook gecontacteerd door ene Alberto Gomez vanaf de zelfde locatie en zelfde paspoortnummer. Teksten komen volledig overeen met wat er eerder al op het forum was geplaatst echter is dit wel gewoon in het Nederlands.

Hier zijn mijn details hieronder:

Alberto Gomez
Adres: 27, St John's Hill, Battersea, Londen
Plaats: Blackheath
Regio: Londen
ZIP: SW11 1TT
Land: Verenigd Koninkrijk

Geboortedatum: 19 / MEI / 1981
Paspoortnummer: 523062988


Nadat ik u heb betaald. zorg ervoor dat u alle benodigde documenten en sleutels overhandigt aan de transportagent. laat me weten wanneer ik u moet betalen en welke dag of datum goed is voor het ophalen.

doekie
Berichten: 1
Lid geworden op: 01-07-2021 11:44

Re: Blackheath camp George Hamilton

Bericht door doekie »

LOL bij ons heeft ene Scott Alex / [email protected] ongezien onze zeilboot willen kopen voor de vraagprijs met hetzelfde paspoortnummer 523062988 als Alberto Gomez enzovoorts en over de weg naar engeland vervoeren (per paspoortnummer kan er toch maar 1 naam gerigistreerd zijn? :? )
Bijlagen
523062988.jpg
523062988.jpg (48.16 KiB) 854 keer bekeken | Inbreuk op auteursrecht?

jnuman
Berichten: 1
Lid geworden op: 24-08-2021 20:42

Re: Blackheath camp George Hamilton

Bericht door jnuman »

Bedankt voor deze forum.

bij mij precies hetzelfde overkomen deze week.
zijn naam is nu : George M Echeverria / [email protected]

Ik had mijn Citroen ook via Autoscout 24 te koop staan.
na even onderhandelen waren we er zeer snel uit.
hij wilde kopen, zat vast in blackheat camp en was allemaal lastig om zelf op te halen, wil het via een transporteur doen e n die zou hem dan naar albanie?? brengen waar hij dan de auto verwacht. Overmaken van geld was geen probleem, alles is in kannen en kruiken.
Ik vertrouwde het uiteraard al niet maar ben gewoon door gegaan met mailen, en ik ga nog even door om te kijken waar het toe leidt.

Laatste bericht van "George" :
betaling is geen probleem, ik kan betalen via overschrijving, ik zal vóór de ophaaldatum op uw bankrekening betalen en ik geloof dat de vervoerder de levering kan afhandelen op basis van onze discussie. De transportagent zal voor de pick komen zodra ik bij u koop, Zij zullen u volgen naar de RDW om het voertuig over te dragen. Het voertuig moet op de naam van de transportagent staan, wanneer ze het voertuig afleveren in Albanië waar ik het zal gebruiken, zal ik het voertuig op mijn naam overdragen.... De transportagent heeft alle benodigde documenten bij zich. Dus we hebben geen probleem. Begrijp je?

ik ga nog even door voor zijn legitimatie te checken....

Groet Joeri

Gerald01
Berichten: 1
Lid geworden op: 27-08-2021 12:15

Re: Blackheath camp George Hamilton

Bericht door Gerald01 »

Ik ben ook benaderd, bij mij heet George R Munteanu. Hij heeft mij exact dezelfde teksten gestuurd. Ik heb maar met al zijn namen geantwoord dat de auto niet voor hem is.
Niet intrappen, want ik weet zeker dat het geld gaat kosten!
Laatst gewijzigd door Gerald01 op 27-08-2021 12:21, 1 keer totaal gewijzigd.

[email protected]
Berichten: 1
Lid geworden op: 30-08-2021 20:43

Re: Blackheath camp George Hamilton

Bericht door [email protected] »

Ik ben ook benaderd door george, aardige kerel! Ik snap alleen niet echt wat hij zou willen bereiken! Want als hij niet betaald dan krijgt ie de auto toch niet?! Wat is dan de de insteek? Ik volg het niet.

Iemand een idee?

doegoededingen
Berichten: 1
Lid geworden op: 03-09-2021 21:03

Re: Blackheath camp George Hamilton

Bericht door doegoededingen »

Ook ik ontving zeer vergelijkbare teksten van ene George R Munteanu uit Blackheath. Hij (of zij) wil mijn auto kopen maar kan zelf niet komen en wil hem naar Albanië exporteren. Etcetera.

Het contact kwam bij me binnen via Autotrack en ik ontving berichten van deze e-mailadressen:

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Wel sympathiek dat hij (of zij) Blackheath blijft gebruiken zodat het makkelijker te herkennen is :)

Ik kreeg ook teksten in het Nederlands zoals:

Hoelang heb je het al? Wat is uw werkelijke prijs ervoor?

Ik ben het eens met de prijs, ik ben geïnteresseerd in kopen, bladeren door afbeeldingen en beschrijvingen, maar ik hoop dat ik het kan kopen, want ik ben momenteel niet in Nederland, maar in Blackheath, maar als je akkoord gaat, betaal ik je voordat ik het ophaal daar is geen probleem mee, als u het met mij eens bent, wacht ik op uw antwoord.

Ik ben een serieuze koper, ik ben in mijn kamp Ik had het graag zelf willen kopen en ophalen, maar kan vanwege de aard van mijn werk niet reizen, maar de transportagent verzekerde me dat het ophalen niet een probleem de koerier is een privé-agent die meestal goederen naar mijn kamp brengt, dus zodra ik bij u koop, zullen ze contact opnemen over het ophalen en horen ze graag van u.

Yvonneschmitz77
Berichten: 1
Lid geworden op: 09-11-2021 13:59

Re: Blackheath camp George Hamilton

Bericht door Yvonneschmitz77 »

Ook ik kreeg berichten van `Barnardo Elizondo` die momenteel in Blackheath met identiek dezelfde e-mails in gebrekkig Nederlands.

"Hoelang heb je het al? Wat is uw werkelijke prijs ervoor?"

"Ik ben het eens met de prijs, ik ben geïnteresseerd in kopen, bladeren door afbeeldingen en beschrijvingen, maar ik hoop dat ik het kan kopen, want ik ben momenteel niet in Nederland, maar in Blackheath, maar als je akkoord gaat, betaal ik je voordat ik het ophaal daar is geen probleem mee, als u het met mij eens bent, wacht ik op uw antwoord"

Ik vond het al vreemd dat iemand zonder de auto gezien te hebben wil betalen, maar dacht laat ik toch eens reageren dat de auto geëxporteerd moet worden volgens bepaalde procedure. Ik heb nog niet de vervolgreactie ontvangen dat een transporteur komt.
Maar als die naar RDW locatie zou komen en ik de auto daar afmeld en een vrijwaringsbewijs krijg (en het geld al heb ontvangen), kunnen ze het geld toch niet meer terugboeken en ben ik niet meer verantwoordelijk voor de auto?

Is er hier ook iemand die daadwerkelijk de transporteur heeft laten komen en daarmee naar een RDW locatie is geweest om de auto af te melden?

Nic64
Berichten: 328
Lid geworden op: 07-05-2020 16:13

Re: Blackheath camp George Hamilton

Bericht door Nic64 »

Yvonneschmitz77 schreef:
09-11-2021 14:05
Ook ik kreeg berichten van `Barnardo Elizondo` die momenteel in Blackheath met identiek dezelfde e-mails in gebrekkig Nederlands.

"Hoelang heb je het al? Wat is uw werkelijke prijs ervoor?"

"Ik ben het eens met de prijs, ik ben geïnteresseerd in kopen, bladeren door afbeeldingen en beschrijvingen, maar ik hoop dat ik het kan kopen, want ik ben momenteel niet in Nederland, maar in Blackheath, maar als je akkoord gaat, betaal ik je voordat ik het ophaal daar is geen probleem mee, als u het met mij eens bent, wacht ik op uw antwoord"

Ik vond het al vreemd dat iemand zonder de auto gezien te hebben wil betalen, maar dacht laat ik toch eens reageren dat de auto geëxporteerd moet worden volgens bepaalde procedure. Ik heb nog niet de vervolgreactie ontvangen dat een transporteur komt.
Maar als die naar RDW locatie zou komen en ik de auto daar afmeld en een vrijwaringsbewijs krijg (en het geld al heb ontvangen), kunnen ze het geld toch niet meer terugboeken en ben ik niet meer verantwoordelijk voor de auto?

Is er hier ook iemand die daadwerkelijk de transporteur heeft laten komen en daarmee naar een RDW locatie is geweest om de auto af te melden?
Een ieder zal toch snappen dat dit niet pluis is.
Af en toe valt mijn mond open van verbazing, hoe mensen zich laten oplichten.
Natuurlijk kan het gebeuren, maar in het algemeen pak je ze zo er tussenuit.

Plaats reactie