Opgelicht?! opgelicht-logo

meer NPO start
Opgelicht?!
 • Marion (Mick) R.

  Marion (Mick) R.

  De 45-jarige Marion ‘Mick’ R. uit Den Haag heeft een bijzondere levensstijl. Zonder inkomen leeft ze op grote voet, waarbij ze een lange rij van rijke, gedesillusioneerde mannen achter zich laat. Want als de bodem van de portemonnee in zicht is, gaat de liefde over. Hoe krijgt ze het elke keer weer voor elkaar?

  Mick blijft nooit lang bij dezelfde man en in dezelfde woonplaats. Op 6 mei 2008 heeft Opgelicht?! al een uitzending besteed aan haar woongedrag. Ze huurde toen een huis in Zuid-Holland zonder de huur te betalen en maakte het leven van de eigenaren zuur. Wanneer die na maanden geen huur te hebben ontvangen Mick’s spullen uit hun eigen huis willen halen, doet zij ijskoud aangifte van inbraak en diefstal tegen de eigenaren.

  Na de uitzending in mei blijkt dat Mick nog veel meer foute praktijken op haar kerfstok heeft. Ze leent privé geld, betaalt geen huur van de huizen die ze bewoont en veroorzaakt daarbij ook nog eens enorme kosten. Niet alleen voormalige minnaars, ook vrienden raken tienduizenden euro's kwijt aan Mick's capriolen. We spreken in de uitzending van 21 oktober 2008 anoniem vier voormalige minnaars, die tezamen enkele tonnen kwijt zijn aan Mick R.

  Mick is in Den Haag ondergedoken voor schuldeisers, maar Opgelicht?! vindt haar in Den Haag. En wat zien we daar, een nieuwe gulle gever? Mick belooft ons te bellen en wil zelfs naar de studio komen. Maar ondanks haar belofte hebben we niets meer van haar gehoord.

 • Ook interessant