Opgelicht?! opgelicht-logo

meer NPO start
Opgelicht?!
 • Datingfraudeur Peter S.

  Datingfraudeur Peter S.

  "Hij komt heel netjes over. Het is echt een knappe jongen om te zien." Het zijn beschrijvingen van jonge vrouwen over Peter S., een 34-jarige jongeman uit Overijssel, die nog bij zijn ouders woont. S. verovert vrouwenharten via internetsites en daarna loopt het uit op een romantische ontmoeting. Maar deze internetcharmeur heeft ook een andere kant.

  Portemonnee 'kwijt'

  Zodra Peter de jonge meiden ontmoet waarmee hij heeft afgesproken vertelt hij hen dat hij zijn portemonnee kwijt is. Hij is namelijk met een bevriende vrachtwagenchauffeur meegelift en zijn portemonnee is in de vrachtwagen achtergebleven, waarschijnlijk gevallen.

  Feesten op kosten van vriendinnetje

  Hij heeft zijn vriend hier al over gebeld en de portemonnee is alweer terecht. Maar daardoor heeft hij nu geen geld. Kan hij misschien wat geld lenen van zijn nieuwe vriendinnetje? Maandag zal hij haar direct terugbetalen. Zijn kersverse afspraakjes lenen hem geld, zodat er gefeest kan worden in het weekend en Peter geld heeft voor de treinreis naar huis.

  Veel geld kwijt

  Maar het geld wordt nooit terugbetaald. Verschillende jonge vrouwen raken zo veel geld kwijt. Opgelicht?! spreekt met Wiebke, een jonge vrouw die 350 euro aan S. 'leent' maar het geld nooit terug kreeg. En zij is zeker niet het enige slachtoffer van S.. Alle jonge vrouwen die met Opgelicht?! spreken voelen zich diep gekwetst.

  Teleurgestelde vrouwen

  Waarom maakte Peter zo ongeremd misbruik van hun vertrouwen? En waarom dat sluwe bedrog?  Opgelicht?! hoort de verhalen van de teleurgestelde jonge vrouwen aan en gaat op zoek naar de man die hen op sluwe wijze honderden euro's afhandig maakte. Bij het zien van onze verslaggever rent hij er hard vandoor.

  Tijdlijn

  Toon:
  • alle
  • Nieuws

  Reacties (0)

  Op de Opgelicht?! website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

 • Ook interessant